Des del desconeixement voldria adreçar alguns dubtes al Club de Futbol Martorell que m’han sorprès vers aquesta propera temporada. Ja fa uns anys que el meu nano juga a futbol. L’any passat ens van comunicar els problemes amb l’Ajuntament i la falta de diners, i per tant, passaven a ser un club privat, o si més no, que la Casa de la Vila se n’apartava lleugerament, amb la conseqüència d’un increment en la quota, la obligació de fer soci a un dels dos progenitors, comprar una equipació nova, i la signatura d’un contracte ridícul que quasi tenia més poder el club, que la mare que va parir al nen. Però bé, qui no fa un esforç per fer feliç al seu fill?.

Enguany, la quota s’ha incrementat més del doble, fins aquí d’acord, la crisi ho obliga i possiblement s’equipara al preu de la majoria de clubs, però m’agradaria que m’expliquessin: si la temporada és de setembre a juny (10 mesos), perquè tenim que pagar-ne dotze?. Sent així, imagino que el nen tindrà dret a la utilització de les instal·lacions juliol i agost, no?. I abans que algú digui que és pel manteniment del camp, si no hi han nens que el malmetin, no crec que el reg costi tants diners, i si s’organitzen activitats on no hi participa l’hereu, no som nosaltres qui les hem d’assumir. No em sebla just pagar pel que no em deixen utilitzar.

L’altre dubte és la imposició a pagar la quota de soci aquest mes de juliol. El setembre de 2011 ja ho vàrem fer, i era per un any. Que jo recordi (tot i que vaig veure cava) a les campanades del 31 de desembre a la nit, em van assegurar que el 2012 seguia tenint dotze mesos... No sé d’on treieu de cobrar-ho abans del venciment anual.

Agraïria doncs una resposta, i siusplau, no val el “... o això o el nen no juga!”, ja que a l’ampar d’aquesta frase sembla que “Qui no vol creure a la mare, haurà de creure a la pell de cabra”.

Espero una resposta per poder retractar-me de l’escrit.

 


Att. Jordi Porta