Efectivament, la ciutat era VENÈCIA, on té lloc l'"acqua alta" que inunda bona part de la ciutat. Aquest cop, les primeres han estat les "Montserrats": la Montse Falqués,  la Montse Sansano i la Montserrat Julià

 De port (Venècia) a aquest port, de mar a mar...

 

Pista 1: El nom d'aquesta ciutat té molt a veure amb el cafè, el seu nom (o varietat), orígen, la seva producció, distribució...

 

Pista 2:  L'estil dels edificis que veieu s'extèn arreu el país (ja veieu la seva bandera) i la ciutat que cerquem és famosa haver estat el major mercat pel cafè entre els segles XV i XVII, i encara és un important port exportador. Ha donat el seu nom a una de les varietats de cafè més conegudes i apreciades. 

 

 PISTA 3: aquí teniu el port de la ciutat de Iemen que busquem. Les aigües són del mar roig. El cafè que porta el seu nom és amb llet i una mica de xocolata.

LA SETMANA VINENT, DUES FOTOS... 

 

Classificac:

 

Amb 5 punts: Montse Falqués

 

Amb 4 punts: Montse Sansano, Montserrat Julià

 

Amb 3 punts: Ester Fortuny, Rosa Maria Drets, el Castro, Maria Jesús, Óscar Osuna, Míriam León, Mafalda, Mari Loli, Montse Guich, Velleta del Pont del Diable, Clooney,  Purificació Massa, Vero, Enriqueta

 

 Amb 2 punts: Joana
  

 

 

  Cóm funciona el joc:
  1. Cal encertar/averiguar la ciutat o població de la foto. Us demano que em digueu la localitat i millor si afegiu el país. No cal el nom del barri, establiment...
  2. Les respostes (només s'admeten dues per dia) cal enviar-les a llum.saumell@atotarreu.com. NO ES DIUEN ALS COMENTARIS.
  3. La primera resposta correcta s'endurà 5 punts. La segona i la tercera 4 punts. La resta, fins la propera pista, 3 punts. Amb la segona pista, 2 punts i amb la tercera, 1 punt.
  4. La foto generalment es penja dilluns. La segona pista és dimecres (pot ser una altra foto del mateix lloc que cerquem) i la tercera es posarà divendres.
  5. La classificació es penjarà els dilluns, renovant-.se cada setmana.
  6. Les queixes es poden enviar per correu certificat postal al Síndic de Greuges, per triplicat.

ENVIEU FOTOS PRÒPIES al correu indicat... I així es pot assegurar al 100% que la foto es correspón. No us asseguro que les posaré totes, però és més divertit.

Gràcies.