Y la MIRÍAM LEÓN, la ROSA Mª DRETS i la MONTSE SANSANO són les tres primeres en dir que ja voldríen comprar, o si més no visitar, a la Llibrería Selexyz de MAASTRICH (Holanda o Païssos Baixos).

No canviem de continent. 

PISTA 1: Vaig passar per aquest carrer, però quan els cirerers no estàn florits, no es veu tan especial. Diuen que és un dels carrers més macos del món (una llista d'aquestes que circula per google) i que la ciutat, abans capital, és un bon lloc per viure.

PISTA 2: Durant uns anys va ser capital del seu país (o de mig país)

Classificac:

Amb 19 "dos punts" i seguit: Montse Sansano, Míriam León (que us recomana aquest enllaç:
http://smfdiario.blogspot.com/2013/06/librerias-con-encanto-en-el-mundo-ex.html )

Amb 18 els punts de la "i": el Castro, Rosa Maria Drets

Amb 16 punts i ponts:  Montserrat Julià

Amb 15 taló i punta: Ester Fortuny, , Maria Jesús, Óscar Osuna, Mari Loli, Montse Guich, Velleta del Pont del Diable,  Enriqueta

Amb 14 punts i comes: Mafalda, Clooney, Vero, Purificació Massa, Montse Falqués

Amb 13 puntets:  Paquita Gallofré

Amb 12 punts i final: Joana; la Cleo

  

 Cóm funciona el joc:

  1. Cal encertar/averiguar la ciutat o població de la foto. Us demano que em digueu la localitat i millor si afegiu el país. No cal el nom del barri, establiment...
  2. Les respostes (només s'admeten dues per dia) cal enviar-les a llum.saumell@atotarreu.com. NO ES DIUEN ALS COMENTARIS.
  3. La primera resposta correcta s'endurà 5 punts. La segona i la tercera 4 punts. La resta, fins la propera pista, 3 punts. Amb la segona pista, 2 punts i amb la tercera, 1 punt.
  4. La foto generalment es penja dilluns. La segona pista és dimecres (pot ser una altra foto del mateix lloc que cerquem) i la tercera es posarà divendres.
  5. La classificació es penjarà els dilluns, renovant-.se cada setmana..
  6. Cal que cadascú revissi la classi. Pot semblar senzill (només sumar) però a vegades, entre "copiar y pegar" i setmanes dobles...
  7. Altres  queixes es poden enviar per correu certificat postal al Síndic de Greuges, per triplicat.