Setmana intensa la passada ja que vam estar (i a més ballant i saltant) a CHICAGO i a WASHINGTON i la classificaió ha canviat una mica.

Els primers en encertar que la noia arrossegava el noi per la capital dels Estats Units han estat la MÍRIAM LEÓN (que si vol explicar el perquè va ser la primera, és una anècdota curiosa); la ROSA Mª DRETS i la MONTSE SANSANO.

Com molt bé han dit alguns dels voltaires, les fotos pertanyen a una sèrie molt espectacular protagonitzada per ballarins i ballarines.

I avui, una altra llibreria.

 

 PISTA: Una de les esglèsies més visitades del seu país... sobretot per compradors de llibres! L'edifici és del s.XII i la llibreria té uns vuit anys. Recordeu que busquem el nom de la CIUTAT on és, no cóm es diu la llibreria ni la seva interessant història.

 

PISTA SEGONA I ÚLTIMA: entrem a dins?

 

 

 


C
lassificac:

Amb 15: el Castro, Montse Sansano

Amb 14: Rosa Maria Drets, Míriam León

Amb 11: Montse Falqués

Amb 13:  Montserrat Julià

 Amb 12 punts han tornat boig al cambrer perquè cadascú ha demanat diferent (que si descafeinat, que si amb sacarina, que si descremenada, doble...): Ester Fortuny, , Maria Jesús, Óscar Osuna, Mari Loli, Montse Guich, Velleta del Pont del Diable,  Enriqueta

Amb 11: Mafalda, Clooney, Vero, Purificació Massa

Amb 10:  Paquita Gallofré

Amb 9 punts: Joana; la Cleo

  

 Cóm funciona el joc:

  1. Cal encertar/averiguar la ciutat o població de la foto. Us demano que em digueu la localitat i millor si afegiu el país. No cal el nom del barri, establiment...
  2. Les respostes (només s'admeten dues per dia) cal enviar-les a llum.saumell@atotarreu.com. NO ES DIUEN ALS COMENTARIS.
  3. La primera resposta correcta s'endurà 5 punts. La segona i la tercera 4 punts. La resta, fins la propera pista, 3 punts. Amb la segona pista, 2 punts i amb la tercera, 1 punt.
  4. La foto generalment es penja dilluns. La segona pista és dimecres (pot ser una altra foto del mateix lloc que cerquem) i la tercera es posarà divendres.
  5. La classificació es penjarà els dilluns, renovant-.se cada setmana..
  6. Cal que cadascú revissi la classi. Pot semblar senzill (només sumar) però a vegades, entre "copiar y pegar" i setmanes dobles...
  7. Altres  queixes es poden enviar per correu certificat postal al Síndic de Greuges, per triplicat.