La ROSA Mª DRETS ha estat la primera en encertar que es tractava de la Llibreria Beta de Sevilla antic teatre imperial. La MONTSERRAT JULIÀ i l'OSCAR OSUNA s'emporten 4 punts. Benvinguts de nou Shakira i Messi 2!!

Com ja s'apropen les festes, us he buscat uns destins molt nadalencs... Com aquesta ciutat de postal. Aqui teniu LA PRIMERA FOTO. Dimecres, LA SEGONA de la mateixa ciutat.

 Pista 1: prop d'un llac es troba aquesta ciutat que cada desembre acull un gran mercat de nadal. És una de les ciutats més turístiques del seu país, en part pel seu tren, tota una atracció molt costeruda...

Pista 2: és una de les ciutats més turístiques del seu país (fixeu -vos bé, que es veu la bandera en una de les fotos), però la setena en nombre d'habitants. Aquí es veu el seu emblemàtic i antic pont cobert.

 

La setmana vinent tindrem tres fotos (volta ràpida) i després farem  VACANCES DE NADAL fins el dimecres 3 de gener del 2014!!

Classificac:

Amb 27:  Rosa Maria Drets,

Amb 25: Montserrat Julià, Montse Sansano, Míriam León

Amb 24: el Castro,

Amb 22: Óscar Osuna

AMB 21: Ester Fortuny, , Maria Jesús, , Mari Loli, Montse Guich, Velleta del Pont del Diable,  Enriqueta 

Amb 20: Mafalda, Clooney, Vero,  Montse Falqués,  Paquita Gallofré

Amb 18: Joana, la Cleopatra, Purificació Massa

Amb 3: Messi2, Shakira

  

 Cóm funciona el joc:

  1. Cal encertar/averiguar la ciutat o població de la foto. Us demano que em digueu la localitat i millor si afegiu el país. No cal el nom del barri, establiment...
  2. Les respostes (només s'admeten dues per dia) cal enviar-les a llum.saumell@atotarreu.com. NO ES DIUEN ALS COMENTARIS.
  3. La primera resposta correcta s'endurà 5 punts. La segona i la tercera 4 punts. La resta, fins la propera pista, 3 punts. Amb la segona pista, 2 punts i amb la tercera, 1 punt.
  4. La foto generalment es penja dilluns. La segona pista és dimecres (pot ser una altra foto del mateix lloc que cerquem) i la tercera es posarà divendres.
  5. La classificació es penjarà els dilluns, renovant-.se cada setmana..
  6. Cal que cadascú revissi la classi. Pot semblar senzill (només sumar) però a vegades, entre "copiar y pegar" i setmanes dobles...
  7. Altres  queixes es poden enviar per correu certificat postal al Síndic de Greuges, per triplicat.