La ROSA Mª DRETS torna a ser la primera en arribar a la ciutat, en aquest cas a LUCERNA, Suïssa.  El Castro i l'OSCAR OSUNA s'emporten 4 punts. Es nota que ja tenim nadal aquí, encostipats, feinada per acabar l'any... doncs amb l'enrenou aquesta setmana molts i moltes no heu respós.

Atenció!! Aquesta setmana tenim dues ciutats per encertar: una avui (dues fotos); l'altra, dijous.

Després tenim vacances de nadal fins el 3 de gener.

 

 

 

 

Pista 1: des del 30 de novembre i fins el 12 de gener, teniu mercat de nadal en aquesta Plaça de la Catedral, en el casc antic d'aquesta capital (Patrimoni de la Unesco), ciutat que va visitar el Kurt Wallander fa uns anys.

 

Classificac:

Amb 32:  Rosa Maria Drets

Amb 28: Montserrat Julià, Montse Sansano, Míriam León, el Castro

Amb 26: Óscar Osuna

Amb 24: Montse Guich

Amb 23: Ester Fortuny, Paquita Gallofré

Amb 22: Maria Jesús, , Mari Loli

Amb 21:Velleta del Pont del Diable, Enriqueta 

Amb 20: Mafalda, Clooney, Vero,  Montse Falqués 

Amb 18: Joana, la Cleopatra, Purificació Massa

Amb 5: Messi2, Shakira

 

 Cóm funciona el joc:

  1. Cal encertar/averiguar la ciutat o població de la foto. Us demano que em digueu la localitat i millor si afegiu el país. No cal el nom del barri, establiment...
  2. Les respostes (només s'admeten dues per dia) cal enviar-les a llum.saumell@atotarreu.com. NO ES DIUEN ALS COMENTARIS.
  3. La primera resposta correcta s'endurà 5 punts. La segona i la tercera 4 punts. La resta, fins la propera pista, 3 punts. Amb la segona pista, 2 punts i amb la tercera, 1 punt.
  4. La foto generalment es penja dilluns. La segona pista és dimecres (pot ser una altra foto del mateix lloc que cerquem) i la tercera es posarà divendres.
  5. La classificació es penjarà els dilluns, renovant-.se cada setmana..
  6. Cal que cadascú revissi la classi. Pot semblar senzill (només sumar) però a vegades, entre "copiar y pegar" i setmanes dobles...
  7. Altres  queixes es poden enviar per correu certificat postal al Síndic de Greuges, per triplicat.

 

 

 

BON NADAL i MILLOR ANY NOU.