La Montse Sansano ha estat la primera en respondre correctament que es tractava de SEPÚLVEDA (Segovia), seguida de la Montserrat Julià i la Maria Jesús.

 

LLARGA PISTA 1: Busquem el nom del petit municipi italià de poc més de cinc mil habitants, ubicat en una illa, on es troba aquest singular i gran mural dedicat als llibres a la façana d'una llibreria. La població està a uns 150 kilómetres de la capital d'aquesta illa, que té una extensió menor que Catalunya.

Vinga, una panoràmica.

 

Pista 2: aquesta població de l'illa de Sardenya, a la província d'Ogliastra (a 150 kms de la capital, Cagliari) té aquest enorme mural de l'artista Angiargiu... Pel que sembla, hi ha molts murals en aquesta illa, tot i que  pocs de llibres.

 

La Classi:

 Amb 52:  Rosa Maria Drets

Amb 49: Montse Sansano,

Amb 48:Montserrat Julià

Amb 46: el Castro

Amb 43:  Míriam León

Amb 39: Montse Guich

Amb 38: Ester Fortuny, Paquita Gallofré, Maria Jesús, 

Amb 37:  Mari Loli

Amb 30: Enriqueta

Amb 28:Velleta del Pont del Diable

Amb 26: Óscar Osuna, Mafalda, Clooney,

Amb 24: Joana, la Cleopatra

Amb 20: Vero, Montse Falqués 

Amb 18: Purificació Massa

Amb 17: Messi2, Shakira

 

Cóm funciona el joc:

  1. Cal encertar/averiguar la ciutat o població de la foto. Us demano que em digueu la localitat i millor si afegiu el país. No cal el nom del barri, establiment...
  2. Les respostes (només s'admeten dues per dia) cal enviar-les a llum.saumell@atotarreu.com. NO ES DIUEN ALS COMENTARIS.
  3. La primera resposta correcta s'endurà 5 punts. La segona i la tercera 4 punts. La resta, fins la propera pista, 3 punts. Amb la segona pista, 2 punts i amb la tercera, 1 punt.
  4. La foto generalment es penja dilluns. La segona pista és dimecres (pot ser una altra foto del mateix lloc que cerquem) i la tercera es posarà divendres.
  5. La classificació es penjarà els dilluns, renovant-.se cada setmana..
  6. Cal que cadascú revissi la classi. Pot semblar senzill (només sumar) però a vegades, entre "copiar y pegar" i setmanes dobles...
  7. Altres  queixes es poden enviar per correu certificat postal al Síndic de Greuges, per triplicat.