Campanya a les Eleccions al Congrés dels Diputats

Ràdio Martorell 91.2 fm
15/06/2016

Comparteix

L’expresident de la Generalitat, Artur Mas, acompanyarà al candidat de Convergència Democràtica de Catalunya (CDC), Francesc Homs, en l’acte central dels convergents en aquesta campanya electoral a Martorell que tindrà lloc avui a les 20.00h al Centre Cultural. L’última vegada que Mas va ser Martorell en un míting electoral era en les eleccions al Parlament de Catalunya en un acte que va tenir lloc a l’amfiteatre del Passeig de Catalunya encapçalant la llista de Junts pel sí. Aquesta vegada, Mas tanca la llista de CDC en les eleccions espanyoles.

La campanya electoral passarà pràcticament desapercebuda a Martorell on gairebé tots els partits que s’hi presenten han reclinat fer actes electorals i serà tot a través de taules informatives al carrer. CDC farà un segon acte electoral previst pel proper 22 de juny als jardins de l’Enrajolada sense confirmar la presència de cap representant polític.

D’altra banda, ERC té previst fer un esmorzar de campanya aquest proper divendres, a les 10.30h, al Restaurant Aqqua de Martorell, per parlar de comerç i economia, què s’ha fet a Madrid i què es pensa fer. Hi assistirà el diputat en funcions d’ERC al Congrés, Joan Capdevila.