Albano Dante va fer campanya divendres a la tarda al passeig Catalunya

Ràdio Martorell 91.2 fm
22/06/2016

Comparteix

Albano Dante, diputat de Catalunya sí que es pot al Parlament, va fer campanya divendres a la tarda al passeig Catalunya, acompanyat de Raquel Pérez, regidora a Martorell, i Laura Haba, regidora a Sant Esteve. Dante va assegurar que, en aquestes noves eleccions, els votants ja saben que és possible derrotar el bipartidisme i que el PSOE és capaç de trair el seus ideals per formar govern. Dante va afegir que són conscients que l'electorat està cansat i que el 26 de juny s’anirà a votar amb informació que el 20 de desembre no es tenia.
Laura Haba, regidora de Sant Esteve, ha remarcar que en aquestes eleccions no es triarà només quin partit governarà, sinó quin futur volen els ciutadans. En aquest sentit, va assegurar que el seu programa vol impulsar el repartiment de la feina i tendir a la reducció generalitzada de la jornada laboral sense la reducció dels sous, de manera que es crearien nous llocs de treball, tal com es fa amb èxit a d'altres països.
La regidora a Martorell Raquel Pérez va arengar els votants a anar a les urnes el 26J perquè la societat anhela un canvi i va posar com a exemple ciutats del canvi com Madrid o Barcelona que, aquests darrers anys, han augmentat la inversió estrangera i han aconseguit reduir el deute dels seus ajuntaments.
Des de Podemos volen combatre la feminització de la pobresa, la desigualtat laboral i la reproducció de patrons heteropatriarcals i masclistes.