Dolors Montserrat ha visitat aquest dilluns Martorell

Ràdio Martorell 91.2 fm
22/06/2016

Comparteix

La número 4 de la llista del Partit Popular per Barcelona a les eleccions de diumenge, Dolors Montserrat, ha visitat aquest dilluns Martorell per explicar que el seu partit es compromet a fer de Catalunya un territori lliure de peatges. Ho posava de manifest en una àrea, la del Baix Llobregat Nord, que ha patit, segons va dir, durant 35 anys el peatge de l’AP7 i que entre el 2019 i el 2021 ho deixaria de fer en no renovar la concessió. La popular va demanar el suport diumenge a votants de Ciutadans, PSOE, Unió i Convergència per garantir una opció moderada i reformista front el comunisme que tant mal va fer el segle passat i que encarna Pablo Iglesias.

Acompanyada del portaveu popular martorellenc, Francesc Arpal, i de l'exregidor Vicente Casal, la candidata sadurnidenca va exposar en roda de premsa que diumenge ens hi juguem molt també a l’àrea del Penedès i del Baix Llobregat Nord amb els peatges de l’AP7. Per això, destacava que el PP porta en el seu programa l’eliminació dels peatges que depenen del govern d’Espanya quan s’acabi la concessió actual.

En el cas de l’AP-7, aquesta eliminació es concretaria el 2019 al tram Alacant-Tarragona, i el 2021 al tram Tarragona-La Jonquera.