Reserveu el 20 de novembre per venir al Foment de Cultura de Martorell

El Foment
10/11/2016

Comparteix
banc

 TEATRE EL FOMENT DE MARTORELL

Presenta el diumenge, 20 de novembre de  2016  19h 

Grappa Teatre “CLOCHARD”

venda anticipada el divendres 18 de novembre (de 19h a 21h) a la taquilla del Teatre. Amb la col·laboració de l’Ajuntament de Martorell i Inovyn . Descomptes a majors de 65 anys, menors de 25 anys, aturats i grups de més de 10 persones a12€, amb el Carnet AMICS DEL FOMENT a 10 € i també 1 hora abans de la funció a 15€

Fitxa Tècnica:

direcció PACO MIR     actors TERESA ROS  i GILBERT BOSCH

Sinopsi:

Amb Clochard, Grappa Teatre segueix amb l’estil d’humor que ha caracteritzat sempre les seves creacions. I ara, amb la direcció de Paco Mir, assegura una vetllada divertida amb petits tocs de tendresa. La música original de Ia Clua amenitza “le pas du temps” de l’obra que, amb la força dels actors, enganxa l’espectador per acabar seduint-lo per la via de l’humor poètic. Clochard és un espectacle de gestos subtils que busquen el somriure còmplice, de tot tipus de públic, i dóna la benvinguda a la riallada oberta. Clochard, narra la història de les trobades entre dos personatges típics d’una gran ciutat - una descurada vagabunda i un meticulós executiu - en mig d’un espai tan neutral com un banc de qualsevol parc urbà. Dia a dia, setmana a setmana, aquests dos móns antagònics es van acostant fins a trobar, fins i tot, punts en comú a les seves vides.

LINK: http://www.rtvvilafranca.cat/2016/10/clochard-companyia-grappa-teatre-mante-encant-mes-vint-anys-despres/

*A partir d’aquest any, més avantatges amb el Carnet d’Amics del Foment, demaneu el vostre carnet i tornen els ESCENARIS SECRETS!!!!