L’Ajuntament de Martorell organitzarà el mes de març el curs “Eduquem les emocions en família”

Ràdio Martorell 91.2 fm
23/02/2017

Comparteix

L’Ajuntament de Martorell organitzarà el mes de març el curs Eduquem les emocions en família, amb l’objectiu de donar informació, formació i orientació per millorar la gestió emocional al nucli familiar. Les sessions se celebraran els dies 1, 15 i 29 de març, de 17.00 a 19.30h, al Complex Educatiu. L’activitat és gratuïta, però precisa d’inscripció prèvia, ja que té un número limitat de places. Les 3 sessions del curs volen crear consciència als progenitors sobre com les emocions poden regir el seu comportament i els dels seus fills i fer aprendre la manera d'identificar-les, gestionar-les i utilitzar-les mitjançant els principis de la intel•ligència emocional. Glòria Ortiz, de l’empresa TSEOTSE, dedicada a la formació, coaching, emprenedoria i innovació, impartirà les tres sessions.
Ortiz comenta que, a través dels tallers, han observat que entre els pares i mares hi ha molta angoixa sobre com actuar davant determinats comportaments dels infants, sobretot en el moment del retret per alguna malifeta. El curs vol donar unes pautes i consells per gestionar les emocions i els sentiments, per analitzar aquestes situacions de plors, enrabiades i crits i per buscar solucions.
La cita va dirigida a mares i pares i als respectius fills d’entre 3 i 8 anys i abordarà la intel•ligència i la consciència emocional; el procés i gestió de les emocions; l’autonomia emocional; les habilitats socials, l’empatia i l’escolta activa, entre molts d’altres. Es repartirà en tres sessions –les dues primeres amb els progenitors i la tercera també amb els fills i filles-, amb part teòrica i exercicis pràctics per fer a casa. La metodologia serà participativa, basada en el treball individual i en grup i en compartir experiències.
El curs és gratuït, però cal fer reserva a l’Oficina d’Atenció del Complex Educatiu (carrer de Josep Tarradellas, 11) de forma presencial, o bé trucant al telèfon 93 775 25 38. Es disposa d'una trentena de places.