Presentada la 19a Cursa Atlètica de Martorell del proper 23 d’abril

Ràdio Martorell 91.2 fm
24/03/2017

Comparteix
Presentada la Cursa Atletica de Martorell

Aquest migdia s’ha presentat a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Martorell la 19a Cursa Atlètica de Martorell, que es disputarà el proper diumenge 23 d’abril al nostre municipi i que, en la categoria dels 10km, puntuarà al Campionat de Catalunya.

Passats dotze anys des de l’última edició, Martorell recupera així una cursa mítica i ho fa oferint diverses modalitats: la 19a Cursa Atlètica de Martorell serà per a tots els públics: 10km, 5km i categories infantils.

A la presentació hi ha participat l'alcalde de Martorell, Xavier Fonollosa Comas; la regidora d'Esports Belén Leiva; el secretari del Martorell Atlètic Club, Nacho Pinedo i el seu president, Sergi Cinto; el vicepresident de la Federació Catalana d’Atletisme, Josep Maria Antentas i l'atleta olímpica del New Balance Team Esther Guerrero, entre d'altres.

L’alcalde Fonollosa ha destacat que "la tornada de la mítica Cursa de Martorell, aquest any que serà Campionat de Catalunya, serà també la seva consolidació en un poble saludable i actiu com el nostre".