L’Ajuntament de Martorell celebrarà el proper dilluns la sessió del Ple del mes de juny

Ràdio Martorell 91.2 fm
19/06/2017

Comparteix

L’Ajuntament de Martorell celebra aquest proper dilluns dia 19, a partir de les 20.00h, el Ple Municipal corresponent al mes de juny. La sessió ordinària la podran seguir en directe a través de Ràdio Martorell i de l’streaming de l’emissora al canal de notícies. La integren 5 punts a la part resolutiva, que inclouen dues mocions.

Ordre del dia

I-Part resolutiva:

1-Aprovació de l’acta de la sessió ordinària de data 15-05-17.

2-Proposta sobre la sol·licitud de pròrroga del conveni de col·laboració interadministrativa entre el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Martorell, per a la prestació dels serveis dels Centres de Desenvolupament Infantil i Atenció Precoç (CDIAP) a Martorell (EXP. 2956/2016).

3-Proposta d’aprovació de l’addenda de modificació del conveni de col·laboració interadministrativa entre el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies i l’Ajuntament de Martorell per a la prestació dels serveis dels Centres de Desenvolupament Infantil i Atenció Precoç (CDIAP) a Martorell (EXP. 2956/2016).

4-Moció que presenta el grup Movem Martorell a l’Ajuntament de Martorell per a la retirada de les plaques de reconeixement institucional en equipaments i espais públics a Jordi Pujol.

5-Moció que presenta el grup municipal del PSC-CP de suport als Centres Especials de Treball (CET) i pel retorn dels drets laborals a les persones amb discapacitat.

II-Activitat de control:

6-Donar compte de les resolucions de l’alcaldia del mes de maig.

7-Interpel·lacions.

8-Preguntes.

9-Precs.