La Xarxa presenta la programació de teatre familiar de la nova temporada i oferirà abonaments econòmics

Ràdio Martorell 91.2 fm
28/08/2017

Comparteix

Llum verda a la nova programació estable de teatre familiar 2017-18 de La Xarxa d’Espectacle Infantil i Juvenil de Martorell. Entre setembre d’enguany i abril de 2018, l’entitat ha confeccionat una agenda d’espectacles de teatre, titelles i dansa per a nenes i nens de 3 a 9 anys i les seves famílies. Hi haurà 4 sessions gratuïtes i 6 espectacles de pagament, per als quals es tornarà a oferir un abonament a un preu de 18 euros per persona.

La Xarxa és present a una cinquantena de ciutats, viles i pobles de Catalunya. Una d’elles és Martorell, on des de fa anys es preocupen per “fomentar l’afició al teatre dels més petits, acompanyats dels seus pares i mares, tot elaborant una programació estable que garanteixi espectacles de qualitat i amb companyies importants”, tal i com explica el president local, Andreu Domènech.

La programació al detall

La nova programació inclourà 10 accions. 4 d’elles són gratuïtes: una festa al carrer de presentació de temporada -23 de setembre a les 18.00h a la Rambla de Les Bòbiles, amb la Companyia Xiula i l’espectacle Donem-li una volta al món-, la 5ª Marató de Contes -17 de desembre a les 17.30h a la Biblioteca Martorell- i la presència a la Fira de Primavera -30 d’abril a El Progrés- i al Daltabaix -13 de maig a la plaça de les Cultures-.

A més, hi haurà 6 espectacles de pagament: Els 3 porquets es caguen de por, de Samfaina de colors -15 d’octubre-; Zaquizamí, de la Companyia Roberto G. Alonso -5 de novembre-; Dins la panxa del llop -21 de gener-; El bosc com balla de Cal Teatre -4 de febrer-; Menuda Comèdia de Jordi del Río -4 de març- i Contes 1.0 de Teatre a la Fuga -8 d’abril-. Totes les sessions es faran a les 12.00h a El Foment, a excepció de Dins la panxa del llop, que es celebrarà a la mateixa hora al Centre Cultural.

Trobareu més informació de tots els espectacles a la web de La Xarxa.

Abonaments a meitat de preu

Domènech explica que “per tercer any consecutiu oferim un abonament per als 6 espectacles de pagament. Val molt la pena, perquè costa 18 euros per a cada adult i infant i representa un estalvi del 50% respecte el preu a taquilla, que és de 6 euros per a infants i 6,5 euros per a adults”. Des d’ara es pot fer preserva d’abonaments via correu electrònic entrant al web de La Xarxa Martorell, o bé comprar-los en la festa de presentació de la temporada del 23 de setembre.