Othniel Takyi Korang es converteix en el primer nadó martorellenc del 2018

Ràdio Martorell 91.2 fm
08/01/2018

Comparteix

Othniel Takyi Korang és el primer nadó que ha nascut a Martorell en el 2018. Va ser ahir, quan passaven 5 minuts de dos quarts d’una del migdia, i va ser un part ràpid en què la mare i el nen es troben del tot recuperats. Aquest és el tercer fill de la família formada per Joseph Korang i Abigail Owusu, d’origen ghanès i ambdós de 33 anys, i de la qual en formen part també la filla gran del matrimoni, Precious, de 8 anys, que va néixer a Ghana i el germà mitjà, Nicholas Owusu, que en té 5, i va néixer a Martorell.

El petit Othniel va pesar 2’740 quilos i va medir 47 centímetres. Des d’ahir descansa, amb la seva mare, a l’Hospital Sant Joan de Déu de Martorell. La família és veïna de Martorell, del barri d’El Pla, i els dos primers fills del matrimoni són alumnes de l’Escola José Echegaray.

Abigail Owusu, va arribar a Martorell ara fa sis anys, mentre que el seu marit, Joseph, hi viu des de fa 12 anys. La mare va ingressar a l’hospital cap a les 11.00h i explica que des de la seva arribada va trobar-se molt bé, “ben atesa per les llevadores i per la doctora”.

Sobre ser un dels primers nadons de l’any, les previsions apuntaven a que el dia de naixement fos cap al 17 de gener. Però va avançar-se dues setmanes i ja és el primer martorellenc en néixer l’any 2018, segona comentava el pare, Joseph Korang.

Othniel Takyi Korang va ser l’únic nadó nascut el primer dia del 2018 a Martorell.