Reconeixement als oients en la 13a Trobada d’Amics de Ràdio Martorell

Ràdio Martorell 91.2 fm
12/02/2018

Comparteix

A través de programes informatius, musicals, divulgatius o d’entreteniment, Ràdio Martorell connecta els seus oients i els fa protagonistes de la seva graella. Per tal d’agrair-los la seva complicitat i estima, l’emissora municipal els ha convidat a la 13a Trobada d’Amics, aquest divendres a El Progrés, a la què hi han assistit unes 300 persones. Salvador Bonastre i Maria Rafales, els oients més veterans del dial, han estat homenatjats en representació de l’audiència més fidel i participativa.

L’alcalde Xavier Fonollosa ha expressat que “l’objectiu d’aquesta festa és que tots els oients de Ràdio Martorell us pugueu trobar”. “La nostra és una ràdio molt familiar, una ràdio de poble; no pretenem competir amb RAC1 o Catalunya Ràdio, però sí que podem competir en una cosa que ells no tenen, aquesta proximitat i germanor”. Fonollosa ha felicitat l’equip humà que empeny el 91.2 FM i ha destacat que “se senten l’emissora com a seva i aquest és l’èxit que hi estigueu enganxats a una ràdio que us agrada perquè és la del vostre poble, al què us estimeu”.

“Aquesta és la vostra festa. Tota aquesta gent s’estima Martorell i s’estima la Ràdio. Avui és el dia en què nosaltres us homenatgem a vosaltres i coneixeu les cares de les persones que escolteu habitualment. Aquesta afluència de regidors que m’acompanya vol dir que ens creiem molt la Ràdio. Que per molts anys la tinguem i comptem oients com vosaltres. Gràcies per escoltar-nos i ser tan fidels”, ha agraït la regidora Míriam Riera.

L’oient Salvador Bonastre ha bufat les espelmes dels seus 90 anys dalt de l’escenari, acompanyat de la seva dona, Maria Rafales, que els propers dies en complirà 91. Bonastre s’ha confessat “un enamorat de Ràdio Martorell” i ha explicat que fa més de 16 anys que participa dels programes de l’emissora, a través de les seves trucades i visites en directe als estudis del Centre Cultural.

La festa, amenitzada amb l’actuació musical del grup Pa d’Àngel, ha comptat amb degustació de coca de forner i xocolata desfeta. Els assistents han pogut retratar-se amb el logotip de l’emissora en un photocall de benvinguda, que ha deixat imatges pel record, i han estat obsequiats amb un bolígraf de Ràdio Martorell.