El 36è torneig comarcal del Club Petanca Martorell reuneix més de 100 participants amb una alta presència martorellenca

Ràdio Martorell 91.2 fm
07/05/2018

Comparteix
El 36�� torneig comarcal del Club Petanca Martorell reuneix m��s de 100 participants amb una alta pres��ncia martorellenca

El Club Petanca Martorell ha celebrat aquest matí la 36a edició del torneig comarcal a les pistes situades darrere l’estació Martorell Central de FGC i ho ha fet amb 54 parelles inscrites, un total de 108 jugadors i jugadores. A banda dels participants del club i de les poblacions veïnes del Baix Llobregat, també hi han estat presents parelles de Terrassa, Cerdanyola del Vallès, Rubí, Barcelona o Igualada. La regidora d’Esports de l’Ajuntament de Martorell, Belén Leiva, i la regidora de Comunicació, Cooperació i Participació, Miriam Riera, han estat presents en l’entrega de premis als guanyadors.

El canvi d’ubicació des del Parc Forestal de Can Cases a les pistes del club ha afavorit el torneig. Tot i l’amenaça de la pluja des de primera hora del matí, els jugadors han pogut utilitzar les pistes del CP Martorell i les instal·lacions adjacents per acollir totes les partides. El sistema de competició que s’ha seguit en aquest torneig ha assegurat, com a mínim, tres partides per a cada dupleta. Amb sis boles per parella, la primera ronda s’ha jugat per temps, per evitar que el torneig s’allargués en excès. A partir de la segona fase, les partides han estat a 13 punts, i la primera parella en assolir aquesta xifra superava aquesta ronda. A la fase final hi han arribat les quatre millors parelles. Els guanyadors del torneig han estat Jose i Edgar, per davant de Jordi i Jose, Pepelu i Berni i Laguna i Jesús.

Alta presència martorellenca

Pel que fa als jugadors del CP Martorell, pràcticament els 50 jugadors de la lliga regular hi han pres part, en el torneig. A més, les parelles femenines, que enguany compleixen 25 anys a la lliga, també hi han estat presents. Unes 18 parelles de les 54 que han jugat la 36a edició del torneig han tingut segell martorellenc.