Places disponibles per a un nou taller d’escriptura de l’Ateneu Barcelonès

Ràdio Martorell 91.2 fm
10/10/2018

Comparteix

L’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès impartirà, del 18 d’octubre al 20 de desembre, el curs literari ‘Joc de miralls: identitat, experiència i narrativa’. El taller tindrà lloc a la Biblioteca Martorell i anirà a càrrec de Carles Adamuz, professor de Tècniques Narratives. Les places són limitades i les inscripcions ja són obertes.

Aquest curs “és un primer tast al món de l’escriptura del jo, i s’endinsa en aquesta escletxa ambigua que juga entre la realitat i la ficció, com una forma més de reinterpretar el món per quedar-se en un espai ambigu, anomenat autoficció”, ha avançat Adamuz. “Escriurem a partir de les tècniques narratives que a aquest tipus de textos li són propis. En un joc de miralls creuats, sovint contradictoris, que no ens dona una única imatge, sinó un feix de jocs en expansió on es recrea l’experiència”.

Adamuz ha aclarit que “aquest és un curs introductori i la gent no ha de tenir por per no haver fet mai abans un curs d’escriptura. Començarem des del principi i farem un acompanyament personalitzat. Partirem del nivell de cadascú. Només cal que els agradi la literatura i se sentin atrets per aquest joc de la veritat i la mentida, la realitat i la ficció”.

El regidor de Cultura, Museus i Patrimoni, Sergi Corral, ha recordat que, ara fa tres anys la l’Ajuntament de Martorell va signar un conveni amb la prestigiosa Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonés per tal d’oferir a casa nostra cursos de narrativa d’alta qualitat a un preu més assequible.

En aquest cas, les classes es faran els dijous, de 18.00 a 20.00h, i el preu total del curs és de 120 euros.

Sobre Carles Adamuz

Carles Adamuz és professor de tècniques narratives a l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonés; lector del Gabinet d’Assessorament Lingüístic i Literari; professor independent, formador i especialista en narrativa estratègica per a la innovació personal, social i institucional. A més, és col·laborador de l’Associació d’Escriptors en Llengua Catalana (AELC) i de diversos mitjans de comunicació.