L’Ajuntament obre convocatòria per contractar cinc joves en pràctiques remunerades

Ràdio Martorell 91.2 fm
10/10/2018

Comparteix

L’Ajuntament de Martorell, a través del Centre de Promoció Econòmica, obre el procés d’inscripció al programa de contractació laboral de joves, beneficiaris del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya. Els joves realitzaran pràctiques remunerades a jornada complerta en diferents departaments de l’Ajuntament per un període de sis mesos. El programa compta amb la subvenció del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC) i el cofinançament del Fons Social Europeu.

Durant un període de sis mesos a jornada completa, persones titulades prestaran els seus serveis a l’Ajuntament de Martorell, sota la modalitat contractual de pràctiques. Aquest contracte ha de possibilitar als joves l’adquisició d’aptituds i experiència professional, facilitant l’exercici pràctic dels coneixements adquirits, tant en la formació reglada com a la formació laboral.

Aquesta és la tercera edició d’aquest programa. L’any 2016, 10 joves van ser beneficiaris d’un contracte de pràctiques a l’Ajuntament i el 2017 un total de cinc.

El programa de contractació en pràctiques vol que els joves desenvolupin una primera experiència amb el món del treball per poder sortir al mercat i adquirir una feina a alguna empresa de l’entorn, evitant la seva marxa a l’estranger davant la manca d’oportunitats. Amb aquesta idea, el Centre de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Martorell ha gestionat la contractació dels joves després de sol·licitar la subvenció del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, amb el cofinançament del Fons Social Europeu i la Iniciativa d’Ocupació Juvenil.

Requisits

Les cinc persones destinatàries han de tenir entre 16 i 29 anys i ser beneficiàries del Sistema Nacional de Garantia Juvenil. Han d’estar inscrites com a demandants d’ocupació no ocupades (DONO) al Servei Públic d’Ocupació de Catalunya; acreditar la possessió d’un títol universitari o de formació professional de grau mig o superior o títols oficialment reconeguts com a equivalents, o d’un certificat de professionalitat, que els habilitin per a l’exercici professional, i complir els requisits que exigeix la modalitat del contracte de treball en pràctiques. Tots els requisits i les condicions previstes en aquesta base s’han de mantenir i poder acreditar a la data immediatament anterior a l’inici del contracte.
Inscripcions

Sessió informativa

El 15 d’octubre, a les 10.00h, al Centre de Promoció Econòmica es realitzarà una sessió informativa amb els joves interessats. Ja es pot formalitzar la preinscripció a través del lloc web moliempresa.cat.