Més de 3.000 persones omplen el Vimart, el punt culminant de la Festa del Roser a Martorell

Ràdio Martorell 91.2 fm
10/10/2018

Comparteix

La Fira de Vins i Caves Vimart d’aquest dissabte al vespre ha congregat prop de 3.000 persones al voltant de la plaça de l’Església en l’acte central de la Festa del Roser. La mostra ha reunit una trentena de parades relacionades amb la gastronomia, els caves i els vins de les DO Penedès i Terra Alta. Aquesta darrera era la DO convidada d’enguany.

El 8è Vimart ha tornat a exhibir una gran vitalitat i prop de 3.000 persones no se l’han volgut perdre. De nou, l’Ajuntament de Martorell ha repartit la trentena de paradistes que han respost a la cita entre la plaça de l’Església; el fossar de l’església de Santa Maria; els jardins de l’Enrajolada i el carrer de Mossèn Pi, per tal d’oferir un espai més gran i còmode davant l’elevada afluència. El músic Adam Giles Levy ha servit la banda sonora de la cita.

La Fira ha comptat amb 20 parades de cellers de vins i caves i de distribuïdors d’aquestes begudes: Can Feixes-Huguet; Apiaria; Mas dels Clavers; Cal Garrigosa; Cal Rossendo; Caves Duran i Galan; Puiggròs; Berguer; l’Olivera; Cercavins; Guillem Distribucions, Casa Mariol; El Celler d’en Xavi, Celler 10 d’Abril; Ramon Canals; Can Casals; Aqqua i Ca l’Esteve. Els productors pertanyen a la DO Penedès, col·laboradora de l’esdeveniment. A més, hi ha hagut 2 parades de promoció de la DO Terra Alta, convidada enguany a la festa, i 3 punts d’informació i venda de tiquets. Per acompanyar els vins i caves, s’ha pogut fer un mos en algun dels 8 espais gastronòmics martorellencs presents: Manel; Pastisseria Artigues; Visual Gastrobar; Les Vinyes; Aqqua; Ca l’Esteve; El Celler i Cropepa’s.
 

Darrer Racó del Vimart i 7è Vi, Moda i Estilisme

A més del Vimart, s’ha celebrat la darrera sessió dels Racons del Vimart, titulada ‘Tast DO’, en la que el secretari de la DO Terra Alta, Jordi Rius, ha maridat diversos vins d’aquesta comarca vitivinícola a una cinquantena de catadors. Ja a la nit, els jardins de l’Enrajolada s’han il·luminat per rebre la 7a edició del Vi, Moda i Estilisme, una desfilada de moda acompanyada d’un tast de vins, a càrrec de la Perruqueria d’Autor Sònia Pinedo i Esteve Esteve, del Restaurant Ca l’Esteve. Just al costat, a l’aparcament del Vapor, la Balkan Paradise Orquestra i l’Orquestra Maribel han posat el punt sonor a la vetllada ja de matinada.