El Martorell Pàdel Club aconsegueix el primer ascens de la seva història a Primera

Ràdio Martorell 91.2 fm
19/11/2018

Comparteix

L’equip masculí federat del Martorell Pàdel Club ha assolit el primer ascens de la història del club en tombar el TotPàdel CasaMas i serà de Primera la temporada que ve. El conjunt format per Álvaro Chueco, Ramiro Tormielli, Dani Fernández, Marc Rosa, Beto Tornielli i Roger Bel va guanyar ahir l’equip de Castellgalí en el playoff final de Barcelona i ha segellat la seva presència a Primera categoria la temporada vinent.

El conjunt martorellenc va disputar la final a les instal·lacions de l’Slampàdel de Collbató ahir a la tarda, on van jugar-se les dues finals de Segona categoria i de els quals es van conèixer els guanyadors i mereixedors de l’ascens a Primera. En l’altra banda del quadre, se la van jugar l’Espadel Club i el +KPADEL.

L’equip martorellenc va engegar la lliga regular el passat mes de gener, en una competició que ocupa l’any natural i que acaba abans de finalitzar el mes de desembre. Aquest curs, el Martorell Pàdel Club ha comptat amb quatre equips inscrits en la competició que promou la Federació Catalana de Pàdel. Es tracta de l’equip de Segona masculina A, el de Segona masculina B, el de Primera femenina i el de Veterans.

La presidenta de l’entitat martorellenca Anna Puente reconeix que l’ascens a Primera categoria és un trampolí per millorar el nivell de pàdel dins el club.

El de l’equip se Segona masculina A La Fusta no és l’únic ascens que el club presidit per Anna Puente podria cantar aquesta temporada. El conjunt de Veterans és a només un triomf de segellar l’ascens a Quarta categoria. Tot passarà per guanyar la setmana vinent l’Urban Terrassa i ascendir de manera directa.