Gegants de Martorell celebra la seva primera jornada de portes obertes

Ràdio Martorell 91.2 fm
19/03/2019

Comparteix

Gegants de Martorell ha celebrat aquest diumenge una jornada de portes obertes a La Caserna de la Festa, al passeig del Quarter. Al voltant d’una cinquantena de persones ha assistit a la cita, i ha pogut viure l’experiència de carregar els gegants i gegantons més coneguts de la colla.

L’entitat martorellenca ha decidit realitzar aquest matí de portes obertes per donar l’oportunitat als martorellencs i martorellenques de viure en primera persona l’experiència de ficar-se dins un gegant i fer-lo caminar al llarg del passeig del Quarter. Un dels objectius d’aquesta jornada és atraure l’atenció dels més petits i animar la canalla i les seves famílies a unir-se a l’entitat.

Jordi Escoda, president de Gegants de Martorell, ha comentat que “necessitem gent i canalla per portar els gegants i gegantons, i animem a tothom a provar-ho”. Escoda ha afirmat que l’entitat és “un espai on t’ho pots passar molt bé, fer amistats i conèixer el territori a través de les diferents sortides que fem”.

Tot i que l’acte d’avui ha estat dirigit principalment als més menuts, on hi ha hagut ball, música i diversió, més d’un adult s’ha animat a posar-se en la pell de la Velleta i el Diable. Entre els que s’han atrevit ha estat el regidor de Cultura, Museus i Patrimoni, Sergi Corral, que no ha volgut desaprofitar aquesta oportunitat única.

Des de la colla de Gegants de Martorell han quedat satisfets d’aquesta primera jornada de portes obertes, ja que creuen que és una bona iniciativa per crear planter i es plantegen celebrar-la un cop al mes, aproximadament, tot i que encara no hi ha cap data tancada.