Comencem l'any 2020 vorejant l'entorn del Llobregat a Gironella

Agrupació Excursionista de Martorell
08/01/2020

Comparteix
Sortida

Aquest diumenge 12 de gener, l'AEM engega el calendari 2020 de sortides. El grup d'iniciació ens proposa una Ruta de les Fonts del Llobregat a Gironella (el Berguedà).

La proposta inclou esmorzar a Gironella i fer una caminada circular de 14 quilòmetres, de dificultat molt baixa i de desnivell inapreciable, que discorre per pistes properes al curs del riu, tot visualitzant fonts i paratges fluvials. Depenent de les condicions meteorològiques, l'organització ha previst una opció alternativa que consisteix en visitar el poble i realitzar una versió curta de l'excursió, de 8 quilòmetres.

Per tal d'apuntar-se a la sortida cal tenir la llicència federativa de la FEEC 2020 -us la podem tramitar des de l'entitat- i estar al corrent de pagament. Cal contactar a través del correu excursionista.martorell@gmail.com o bé assistint a la reunió de preparació de la sortida que es farà aquest dijous 9 de gener al local social (Pavelló Esportiu Municipal) de 21.00 a 22.00h. En aquest moment es comunicarà als interessats el lloc i hora de la sortida de diumenge i la logística del desplaçament.