La 22a edició de la Cursa de Martorell supera els 250 inscrits a menys d’un mes de celebrar-se

Ràdio Martorell 91.2 fm
03/11/2021

Comparteix
21a Cursa de Martorell. Grisphoto

 Les inscripcions per a la 22a Cursa de Martorell, que tindrà lloc el 21 de novembre, tancaran el 15 de novembre i ja han registrat més de 250 participants, sumant-hi la cursa de cinc quilòmetres i les proves de promoció (de 1.400, 1.050 i 630 metres). Tot i que la cursa de cinc quilòmetres és la que aglutina la major part de participants, uns 190, les curses per als més joves segueixen guanyant adeptes i és previst que en la darrera tongada d’inscripcions s’hi sumin més corredors.

La cursa d’enguany canvia el seu recorregut, que seguirà començant al carrer Josep Vilar, però trepitjarà amb més presència el barri Camí Fondo per completar el dibuix dels cinc quilòmetres. La de 2021 serà una edició on només es farà aquesta distància, en lloc dels deu de l’última edició, i intentarà recuperar el màxim nombre de corredors locals per a aquesta prova.

El regidor d’Esports de l’Ajuntament de Martorell, Gerard Mimó, ha expressat que tornar a posar la cursa en l’agenda de l’esport local és una molt bona notícia: “Ens anem acostant a la normalitat que coneixíem i anímicament ens va molt bé, estem recuperant l’activitat esportiva de Martorell”.

Amb més de 250 corredors inscrits, la Cursa de Martorell preveu rebre encara més corredors, i és que resten dues setmanes per tancar les llistes definitives. En l’última edició, 485 participants (sumant-hi les curses de cinc i deu quilòmetres i les infantils) van rodar pels carrers martorellencs. Gerard Mimó creu que “

En cas d’inscriure’s per a la cursa de cinc quilòmetres, es generarà un codi de descompte per prendre part en qualsevol de les curses de promoció. A més, tots els usuaris del Patronat Municipals de Serveis d’Atenció a les Persones de Martorell que vulguin córrer la prova gaudiran de la rebaixa a la meitat de preu per córrer la cursa de cinc quilòmetres.aquestes incripcions són molt positives i possiblement ens apropem a les xifres d’abans de la pandèmia”.