La dansa aèria d’Oracio Caiti i Sonia Navarro fa volar i somiar el públic de la Nau 2

Ràdio Martorell 91.2 fm
11/11/2021

Comparteix
Aerodreams Fem Dansa

 

Aerodreams ha estat la proposta de dansa aèria i música que han portat a escena l’artista Oracio Caiti i l’Escola de Dansa Sonia Navarro. La cita, inclosa dins la programació del festival Fem Dansa, ha aplegat el públic aquest dissabte a la nit a la Nau 2 de Ca n’Oliveres.

El muntatge ha transportat els presents cap a un món màgic, de somnis, amb personatges especials i imaginaris a través dels ulls d’una nena petita. Uns somnis en els que “es produeix una lluita entre el bé i el mal, entre els somnis bonics i els malsons, i on el bé sempre tindrà més poder i guanyarà”, tal i com explicava el seu creador, Oracio Caiti.

Caiti i Navarro són parella i dirigeixen l’Escola de Dansa Sonia Navarro, on treballen diverses disciplines: “fem ballet clàssic i contemporani, dansa aèria, gimnàstica…una mica de tot”, comenta Caiti. Tots dos intenten aportar el seu granet de sorra per a fer possible que la dansa recuperi el per que li pertoca: “Ara mateix, la dansa no està passant el seu moment daurat”, reconeix.

Caiti considera que certàmens com el Fem Dansa són molt necessaris per tal de promocionar aquest art: “Trobo increïble el que feu aquí a Martorell, a nivell de dansa i de teatre. No veig molts llocs que proposin festivals així i d’aquest nivell, i crec que són propostes essencials”.

En el muntatge d’Aerodreams també hi han col·laborat altres artistes, com ara les-farfadai, Marina Fernández i Joaquin García.