La consellera d’Educació, Marta Cid, a Martorell

Ràdio Martorell 91.2 fm
05/04/2006

Comparteix
La consellera d’Educació, Marta Cid, ha visitat avui diferents centres educatius del Baix Llobregat.

Aquest matí ha estat a Martorell on a primera hora ha arribat a l’Ajuntament on ha sigut rebuda per l’alcaldessa, Dora Ramon, la delegada del Govern de la Generalitat a Barcelona, Carme San Miguel, i la directora dels Serveis Territorials d’Educació d’Anoia-Baix Llobregat, Carme Arnau. Després de signar el Llibre d’honor del consistori, la comitiva s’ha traslladat al CEIP José Echegaray on la consellera ha mantingut una breu trobada amb l’equip directiu del centre i tot seguit, ha atès els mitjans de comunicació. Marta Cid ha explicat els projectes actuals de la conselleria i ha anunciat que durant aquest mes d’abril començaran les obres de construcció de l’edifici del CEIP Mercè Rodoreda que tindrà tres línies educatives.

La consellera també ha avançat que durant el primer trimestre del proper curs escolar l’IES Pompeu Fabra haurà acabat l’ampliació del centre a tres línies de batxillerat i 4 de secundària.

La consellera s’ha referit també al projecte de nova construcció del centre d’educació especial Mare de Déu del Puntarró. Es tracta de la nova construcció de 7 unitats d’educació especial, amb tecnologia industrialitzada. Un projecte que va lligat amb la nova ubicació de l’escola oficial d’idiomes.

Durant la seva estada, la consellera s’ha referit a la tasca que estan fent des del programa de convivència i mediació escolar que està adreçada a potenciar la convivència als Instituts. De moment està tenint molt bona acollida.

La Consellera Cid s’ha desplaçat també a l’IES Pompeu Fabra on ha realitzat un recorregut per les instal·lacions de l’institut i ha mantingut una reunió amb directors de centres educatius d’Abrera, Sant Esteve de Sesrovires, Castellví de Rosanes, Collbató i Olesa de Montserrat.

A la tarda, la consellera visitarà el CEIP Mare de Déu de Montserrat de Castellví de Rosanes i després es traslladarà a l’ajuntament de la població per mantenir una reunió amb l’alcalde.