La finalitat d'aquesta carta és d'agraïment, però l'aprofitaré que s'entigui com a denúncia del que passa al meu barri.

Sembla que Pierre Morel amb la pel·licula Banlieue 13 (Districte 13), s'hagués inspirat en un futur no gaire llunyà al que serà La Vila de Martorell. Només cal alçar uns murs de contenció des del pont de l'Anoia a l'Oest, travessant Can Carreres al Nord, per sota l'autopista al Sud i a l'Est per l'arc del pont del Diable (s'entén que l'Arc Romà el deixem fòra per als de Castellbisbal, no vindrà de perdre quatre pedres més).

Deixant de banda la ironia, les circumstàncies actuals obliguen a tancar una botiga més al barri, aquesta vegada, la botiga on hi porto sis anys treballant-hi. Amb això, voldria agraïr a totes aquelles persones que han confiat amb mi i amb la feina que faig. Agraïr l'estimació demostrada, sobretot, les que han estat les "iaietes" de la Vila. També les meves disculpes pels errors que hagi pogut cometre, que els heu acceptat i comprès, però cada feina ha estat tant important com l'altra. L'alegria que m'ha donat veure clients agraïts. La satisfacció si més d'un ha compartit la meva experiència... content de la oportunitat que m'heu donat.

Tot i que no depèn de mi, doncs "donde hay patrón, no manda marinero", marxo amb tristesa de la Vila, impotent pensant de ser una peça més que contribueix a despoblar-la de botigues.

Pensaré que un dia hi haurà un canvi, i esperant que no ens convertim en un... Districte 13.

Gràcies a tots/es per aquests anys a la Vila


Jordi Porta Palou