EL BARRI DEL PONT DEL DIABLE AMB LA MARATÓ DE TV3

Associació de Veïns Pont del Diable
09/12/2007

Comparteix

DIUMENGE 16 DE DESEMBRE, AL PONT DEL DIABLE A PARTIR DE LES 12,00

Com ja debeu saber, el proper diumenge es cel.lebra la MARATÓ DE TV3, aquest any dedicada a les malalties cardio-vasculars. Des de el barri del PONT DEL DIABLE, hem decidit col.laborar amb diferents activitats. Us adjuntem els horaris de les activitats, clicant aqui: cartell_de_la_marat_.pdf

Les activitats es comencen dissabte a la nit amb un concert al cafè del Progrès amb Arnau Cintes, Massakrats, Baratos i Intifada. Diumenge a partir de les 12 muntarem el mercat solidari, diferentes activitats i el dinar. Desprès de dinar també hi hauran diferents activitats per tot el barri. Tots els diners que es recullin aniran integrament a LA MARATO DE TV3.

El dinar consistirà en diferents plats que persones voluntaries prepararan. Per tant, agraïrem a qualsevol persona que vulgui cuinar un plat, la seva col.laboració.

El mercat solidari es farà amb articles que hens donen diferents comerços de Martorell o persones que tinguin algo a casa en bones condicions per poder vendre.

Tant els preus del concer, del dinar i el de les coses que es vendran serà simbòlic i la recaptació serà la nostra aportació a la MARATÓ.

Aquest cor amb banyes es el nostre logo de la marató. L'ha fet la Nina, una noieta de 6 anys, molt maca.

ESPEREM, UN COP MÉS, COMPTAR AMB LA VOSTRA COL.LABORACIÓ I AJUDA.