La lletra de la setmana

Tornem al Martorell rajolístic, tot i que aquesta bonica rajola no llueix en cap dels museus que tenim dedicats a aquestes peces de ceràmica.


Memòria calia tenir per recordar aquest rètol inserit en un mural, fet pel gran Sisco Querol -apreciat dibuixant-ilustrador-artista martorellenc; més bona persona que maco-, que fa anys que guarneix la plaça 11 de setembre i que ens recorda que cal tenir arrels. I cal tenir memòria visual per descobrir que la erra pertany al rètol "Memorial" 1714.Ni una, ni dues. Tres! Tres són les vegades que ha endevinat el rètol en primer lloc! Ell es...

Daviiid Cuadrooos!

A continuació, els aspirants, ells són, d'esquerra a dreta:

Josep Arús, David Pérez, Cesc Querol i Llum Saumell... !

Setmana de pocs encerts, la propera... serà més fàcil?

Que disfruteu el regal!
Us demano als cinc endevina-rètols de la setmana que ens doneu la vostra opinió fent un comentari públic sobre els epigrames regalats de l'Andreu Gonzàlez. Gràcies.


CLASSIFICACIÓ!!

(3 punts per al primer endevinant i 1 punt per a la resta):

Amb 11 punts: David Cuadros.
Amb 9 punts
: David Pérez i
Cesc Querol.
Amb 8 punts: Josep Arús.
Amb 6 punts: Montse Artiaga.
Amb 5 punts:
Laia Laborda i Arnau Cintas.
Amb 4 punts: Antoni Garriga, Rafa Díez, Oliana Cintas, Lluís Cintas i Patri Silva.
Amb 3 punts:
Llum Saumell.
Amb 2 punts:
Mireia Silva, Jordi López, Jordi Gibert, Narcís Rodríguez i Jordi Escoda.
I amb 1 puntet:
Rosa Mª Farreras, Rosa Puig, Lina Benítez, Mª Mercè Martínez, Josep Garcia, Andreu González, Anna Gil, Nina Cintas, Olga Sabi i Quim Aranda.

Anem d'artistes martorellencs. Aquesta setmana regalem un capítol -sencer!- del llibre "Epigrames del Mas d'en Gall" del camaleònic i genial poeta martorellenc Andreu González (L'Hospitalet, 1974). L'Andreu escriu habitualment a l'aMartorell -ja heu participat al Camaleó del dimecres?- i ha guanyat tants premis que li ha calgut vendre l'armari dels trofeus per comprar-ne un altre de més gran.
ER01_Poema_Andreu.doc

Modus operandi

Atès que ets mediocre
en assumptes de feina,
t’has gitat amb tot Déu
per obtenir els ascensos.
De tant obrir les cames,
has pujat com l’escuma.
L’status te l’envejo,
prò no la coïssor.
Aquest és un joc molt senzill. Només heu de descobrir a quin indret de Martorell es troba un rètol (de qualsevol tipus: una placa de carrer, comercial, esgrafiat...) a partir de la imatge d’una de les lletres del mateix rètol, que anirem penjant al web setmanalment. Així de fàcil. Si no ho teniu clar podeu escriure comentaris per mirar d’esbrinar-ho i si us penseu que ho sabeu podeu donar pistes, però la solució cal que la envieu a la següent adreça electrònica endevinaretols@amartorell.com.

Els encertants guanyaran un poema, que serà penjat a l’edició següent, per que en facin el que vulguin; el regalin a un amic, se l’aprenguin de memòria, li dediquin a l’estimada o l’oblidin per sempre més. Au, doncs! Bons rètols!