La lletra de la setmana

Causes de força major han arrossegat aquesta ena al dimarts.
Tornem a les rajoles... què pesats! En fi. Si heu celebrat el darrer Nadal com cal segur que coneixereu a qui pertany la lletra proposada. Però recordeu que el que cal és dir on es troba!Tot i la insistència dels participants aquesta "e" no deixarà la façana mitgera del restaurant El Pla per anar-se'n a la façana del Progrés. Això que aquesta és, potser, una de les lletres que més es veu de totes les que han sortit, sobretot des del pont peatonal que travessa la NII-a.Sorpassooo! Tot i no enviar la seva resposta fins dimarts ha estat el primer en descobrir el rètol de la setmana! Segon podi per al dissenyador del jersei de ratlles! Ell és...

Cesc Querol!

Dedicat al flamant guanyador d'aquesta setmana un poema del poeta mallorquí Joan Miquel Oliver, espero que es poema t'agradi.
Però, com sempre, el poema el dediquem, també, als altres guanyadors que, en aferrissada lluita, aquesta setmana han estat...

David Cuadros, Patri Silva, Lina Benítez, Josep Arús, Olga Sabi, Arnau Cintas, Rafa Díez, Montse Artiaga, Laia Laborda i Llum Saumell...!

Que disfruteu del poema.

Notícia! Ja tenim a la nostra seu el trofeu de la primera edició de l'Endevina-rètols. Un prestigiós escultor l'ha creat especialment per a nosaltres. Els materials han estat Kapafix amb adhesiu (Kapa per als amics) i algun full imprès a color. Qui se l'emportarà?


CLASSIFICACIÓ!!
(3 punts per al primer endevinant i 1 punt per a la resta):

Amb 13 punts: Cesc Querol.
Amb 12 punts: David Cuadros i Josep Arús.
Amb 10 punts
: David Pérez.

Amb 8 punts: Montse Artiaga.
Amb 7 punts:
Laia Laborda i Arnau Cintas.
Amb 6 punts:
Patri Silva.
Amb 5 punts: Oliana Cintas, Lluís Cintas, Llum Saumell i Rafa Díez.
Amb 4 punts: Antoni Garriga.
Amb 3 punts: Lina Benítez, Olga Sabi i Jordi Gibert.
Amb 2 punts: Mireia Silva, Jordi López, Narcís Rodríguez, Jordi Escoda,
Rosa Puig i Nina Cintas.
I amb 1 puntet: Rosa Mª Farreras, Mª Mercè Martínez, Josep Garcia, Andreu González, Anna Gil, Quim Aranda, Alba Capdevila, Laia Casals, Txell, Ana Martín i Jaume Encinas.
Extret del llibre Odissea trenta mil (La butzeta) un poema que va gravar, també, al disc del mateix nom, Joan Miquel Oliver (Palma, 1974) és un poeta, cantant i guitarrista, i és guitarrista i compositor del grup Antònia Font. Espero que us agradi. Al link adjunt trobareu un altre poema del llibre. ER11_Joan_Miquel_Oliver.doc

Cercarem les harmonies
i farem una cançó
que són pobres les idees
que alimenten el meu cor.

Joan Miquel Oliver.
Aquest és un joc molt senzill. Només heu de descobrir a quin indret de Martorell es troba un rètol (de qualsevol tipus: una placa de carrer, comercial, esgrafiat...) a partir de la imatge d’una de les lletres del mateix rètol, que anirem penjant al web setmanalment. Així de fàcil. Si no ho teniu clar podeu escriure comentaris per mirar d’esbrinar-ho i si us penseu que ho sabeu podeu donar pistes, però la solució cal que la envieu a la següent adreça electrònica endevinaretols@amartorell.com.

Els encertants guanyaran un poema, que serà penjat a l’edició següent, per que en facin el que vulguin; el regalin a un amic, se l’aprenguin de memòria, li dediquin a l’estimada o l’oblidin per sempre més. Au, doncs! Bons rètols!