La lletra de la setmana

No sé si donar pistes, doncs de ès amb l'accent obert de la paraula rètols a Martorell no n'hi ha gaires, però aqui en teniu una. Aquesta no és gaire antiga, com podeu comprovar... és una lletra com d'officina, no creieu?
Ànims, que això s'acaba!Des del primer dia que no donem una, que en donem dues, de pistes, una de coberta i una altra de descoberta, com són les dues pistes del Pavelló Esportiu Municipal (abans carrero blanco), que és l'edifici que llueix aquest rètol que queda en un lateral i que ha estat testimoni de tantes escenes d'amor adolescent!Uoops! Nou líder!... El cap de carrera es desfà i tenim nou mallot groc! L'endevina-rètols major d'aquesta setmana i líder en solitari és...

Josep Arúúúúúúúús...!

Especialment per a tú, Josep, una cançó d'un artista català que encara és de vacances. Cançó que dediquem, però, també, a tots els altres esforçats, i nombrosos, endevina-rètols que no defalleixen en la seva recerca setmanal, i que han estat, per aquest ordre....
Montse Falqués, Olga Sabi, Rosa Puig, Laia Casals, Lluís Cintas, Llum Saumell, MªMercè Martínez, Laia Laborda, Arnau Cintas, Patri Silva, Marta Fusalba, David Pérez, Antoni Garriga, Montse Artiaga, Lina Benítez, David Cuadros, Cesc Querol, Jaume Encinas, Anna Martín, Angels Cardona i Rafa Díez...!

Que disfruteu del poema i/o de la cançó. Per cert, parlant de cançons, s'apropa el...


ATENCIÓ: CANVI DE DATA!
LA FESTA SERÀ EL 2 DE MARÇ!

Atenció, amics! Ja tenim data per a la Festa de final de curs de l'Endevina-rètols! Serà el diumenge dia 2 a les 17:30h. Miraré de convocar-vos al vostre correu personal, però que serveixin aquestes ratlles per a convidar a tots aquells que s'han mirat el joc però no s'han atrevit a participar-hi. Llegirem els poemes regalats i els participants que hem trobat que dominen algún instrument ens interpretaran alguna peça. La Velleta del Pont del Diable ens farà xocolata desfeta i cadascú de vosaltres heu de portar alguna cosa per sucar i així, entre tots, compartirem la sucamenta. Tot plegat ho farem al local de l'AAVV del Pont del Diable. I entregarem el trofeu! Què! Us animeu?

Us deixo amb la classificació.


CLASSIFICACIÓ!!
(3 punts per al primer endevinant i 1 punt per a la resta):

Amb 16 punts: Josep Arús.
Amb 14 punts:
Cesc Querol, i David Cuadros.
Amb 11 punts
: David Pérez i Laia Laborda.

Amb 9 punts: Montse Artiaga i Arnau Cintas.
Amb 8 punts:
Patri Silva.
Amb 7 punts:
Rafa Díez, Llum Saumell
Amb 6 punts: Oliana Cintas,
Lluís Cintas i Antoni Garriga.
Amb 5 punts: Olga Sabi i Lina Benítez.
Amb 4 punts: Rosa Puig.
Amb 3 punts: Jordi Gibert.
Amb 2 punts: Mireia Silva, Jordi López, Narcís Rodríguez, Jordi Escoda,
Nina Cintas, Mª Mercè Martínez, Laia Casals, Jaume Encinas, Marta Fusalba, Montse Falqués i Anna Martín.
I amb 1 puntet: Rosa Mª Farreras, Josep Garcia, Andreu González, Anna Gil, Quim Aranda, Alba Capdevila, Txell, Pere Miró i Àngels Cardona.
Ai, què dir de l'Ovidi... que l'enyorem, potser. Després de la freda descripció que ens dona la Viqui hi ha un primer enllaç en el que podeu llegir sencer un poema/una cançó de les més autobiogràfiques i si cliqueu al següent enllaç podreu veure un Iutup (You Tube) del Borja Penalba i el Feliu Ventura interpretant la cançó al Palau de la Música. Ovidi Montllor (Alcoi, 4 de febrer de 1942 - Barcelona, 10 de març de 1995) fou un cantautor i actor valencià que formà part del moviment de la nova cançó catalana.
ER13_Ovidi_Montllor.doc

http://es.youtube.com/watch?v=Pr09mLyJpYI

La samarreta

Jo sóc fill de familia molt humil,
tant humil que d'una cortina vella
una samarreta em feren; vermella.

D'ençà, per aquesta samarreta,
no he pogut caminar ja per la dreta.
He hagut d'anar contracorrent
perquè jo no sé què passa
que tothom qui ve de cara
porta el cap topant a terra.

Ovidi Montllor.

Aquest és un joc molt senzill. Només heu de descobrir a quin indret de Martorell es troba un rètol (de qualsevol tipus: una placa de carrer, comercial, esgrafiat...) a partir de la imatge d’una de les lletres del mateix rètol, que anirem penjant al web setmanalment. Així de fàcil. Si no ho teniu clar podeu escriure comentaris per mirar d’esbrinar-ho i si us penseu que ho sabeu podeu donar pistes, però la solució cal que la envieu a la següent adreça electrònica endevinaretols@amartorell.com.

Els encertants guanyaran un poema, que serà penjat a l’edició següent, per que en facin el que vulguin; el regalin a un amic, se l’aprenguin de memòria, li dediquin a l’estimada o l’oblidin per sempre més. Au, doncs! Bons rètols!