La lletra de la setmanaEndevina-rètols -o, com diu el ferm, retoladors-, ha costat d'omplir, però el mega-rètol és acabat!L'any 2003 vam celebrar el 60è aniversari dels Convents i Sert. D'aquella celebració en va quedar com a recordatori una placa que està a la pujada dels Convents i que fa de marc a la lletra de la setmana. Bonic logo, per Sert!Tinc el gran honor d'anunciar el darrer endevina-rètols de la primera edició. Ell és....

Lluís Cintas... ...Grau!

A tú, Lluís, et dedico el poema de la setmana, d'un emergent artista local, alt i guapo, amb talent, amb... bé, el poema el dediquem, també, als altres esforçats buscaires de lletres, que han estat, per aquest ordre...
(per molt pocs minuts) Josep Arús, Montse Falqués, Olga Sabi, Oliana Cintas, Nina Cintas, Lina Benítez, Rosa Grau, Arnau Cintas, Marta Fusalba, Montse Artiaga, Jaume Encinas, Guillermo Martín, David Cuadros, Jordi Escoda, Rafa Díez, Txell, Llum Saumell, Rosa Puig, Rosa Farreras, Cesc Querol, Rafel (Ferm!) Sentmenat Rebrolleda, Patri Silva i Antoni Garriga...!

Que disfruteu del poema i/o de la cançó, o del poema i de la cançó.


CLASSIFICACIÓ FINAL!!
(3 punts per al primer endevinant i 1 punt per a la resta):

Amb 18 punts i campió en solitari: Josep Arús.
Amb 16 punts i segon classificat:
David Cuadros.
Amb 15 punts i tercer classificat:
Cesc Querol.
Amb 12 punts: David Pérez.
Amb 11 punts:
Laia Laborda, Montse Artiaga i Arnau Cintas. .
Amb 10 punts: Patri Silva i Lluís Cintas.
Amb 9 punts:
Rafa Díez i Llum Saumell.
Amb 8 punts:
Oliana Cintas, i Antoni Garriga.
Amb 7 punts:
Lina Benítez i Olga Sabi.
Amb 6 punts:
Rosa Puig.
Amb 4 punts:
Jordi Gibert, Montse Falqués, Marta Fusalba, Jaume Encinas i Jordi Escoda.
Amb 3 punts:
Òscar Osuna, Laia Casals, Anna Martín, Nina Cintas i Anna Gil.
Amb 2 punts: Mireia Silva, Jordi López, Narcís Rodríguez,
Mª Mercè Martínez, Àngels Cardona, Pep Garcia, Quim Aranda, Alba Capdevila, Andreu González, Rosa Mª Farreras i Txell, .
I amb 1 puntet:
Pere Miró, Roger Trilles, Rosa Grau, Guillermo Martín i Rafel Sentmenat.

Ara ja podem preparar la...
Serà el diumenge dia 2 a les 17:30h. Miraré de convocar-vos al vostre correu personal, però que serveixin aquestes ratlles per a convidar a tots aquells que s'han mirat el joc però no s'han atrevit a participar-hi. Llegirem els poemes regalats i els participants que hem trobat que dominen algún instrument ens interpretaran alguna peça. La Velleta del Pont del Diable ens farà xocolata desfeta i cadascú de vosaltres heu de portar alguna cosa per sucar i així, entre tots, compartirem la sucamenta. Tot plegat ho farem al local de l'AAVV del Pont del Diable. I entregarem el trofeu! Què! Us animeu?

L'Arnau Cintas (1992) fa poemes i cançons. Li agrada la Física i la Química, el Sufjan Stevens i els Baratos, i Intifada i moltes coses més. He dit ja que era alt i guapo i...? bé, si el voleu sentir, ell i el Lluís ens tocaran alguna cosa a la Festa Endevina-rètols Unplugged, juntament amb altres endevina-rètols que també tenen la dèria musical... Espero que us agradi el poema.


Un clorhídric qualsevol

Pots deixar caure una gota
d’un clorhídric qualsevol,
que no trobaria fons
ni cap delimitació
a l’abisme
de l’estima
que et dedico.

No cap en la ment humana
cap mena d’infinitat,
i és que és inimaginable
el que t’arribo a estimar.

Pots deixar caure una gota
d’un clorhídric qualsevol,
que no trobaria calcàries
perquè és efervescent,
ni partícules
ni cap cos
material.

No cap en la ment humana
cap mena d’infinitat,
i és que és inimaginable
el que t’arribo a estimar.

Arnau Cintas.

Aquest és un joc molt senzill. Només heu de descobrir a quin indret de Martorell es troba un rètol (de qualsevol tipus: una placa de carrer, comercial, esgrafiat...) a partir de la imatge d’una de les lletres del mateix rètol, que anirem penjant al web setmanalment. Així de fàcil. Si no ho teniu clar podeu escriure comentaris per mirar d’esbrinar-ho i si us penseu que ho sabeu podeu donar pistes, però la solució cal que la envieu a la següent adreça electrònica endevinaretols@amartorell.com.

Els encertants guanyaran un poema, que serà penjat a l’edició següent, per que en facin el que vulguin; el regalin a un amic, se l’aprenguin de memòria, li dediquin a l’estimada o l’oblidin per sempre més. Au, doncs! Bons rètols!