El proper diumenge 2 de març del 2008...EL BERENAR

El diumenge 2 de maig, a les 17:30h, al marc incomparable de la seu de l'AAVV del Pont del Diable, als jardins de Ca l'Oller, farem la festa-berenar de l'Endevina-rètols. Dues de les participants ja ens han dit que faran una coca (que estarà boníssima), la Velleta prepararà una xocolata desfeta que rieu-vos de la "poció" màgica de l'Astèrix. Els que volgueu venir us podeu alguna cosa per sucar a la xocolata i/o compartir. I els de l'aMartorell s'encarregaran del cava.


EL CONCERT

Mentre berenem, en un petit escenari aniran passant els següents artistes, de renom internacional: El David i la seva guitarra, el Pere i el seu saxo, el David i el seu violí, el Jordi amb la seva inseparable trompeta (impagable versió d'Els Segadors l'onze de setembre!), l'alt del Roger amb el seu baix, l'Arnau amb la seva caixa flamenca i el Lluís amb la seva guitarra acústica.

ELS PREMIS

Entre cançó i cançó llegirem els poemes publicats i al final donarem els premis.
El guanyador s'endurà el trofeu, però tots aquells que han guanyat algun punt s'enduran... doncs això, un punt. Un punt de llibre exclusiu de la primera edició de l'Endevina-rètols.

I recordeu que tothom hi és convidat! Tant els que heu participat com els que no.

Ens veiem a Ca l'Oller!