Editat el còmic d'Isaac Sánchez

Ràdio Martorell 91.2 fm
05/06/2009

Comparteix
Isaac

El regreso del hombre pez” és el còmic del martorellenc Isaac Sànchez, que va ser guardonat l’any passat amb el premi Josep Coll de Còmic Il·lustrat. El passat cap de setmana l’editorial Glenat va organitzar la presentació oficial d’aquest còmic dins 27è Saló del Còmic de Barcelona. L’Isaac Sánchez té 27 anys i, fins ara, el seu nom no havia sonat en el món del còmic. El jove martorellenc però, dibuixa des de petit, imitant al seu germà gran.

 

El guardó del concurs consisteix en un premi econòmic de 6.000 euros i l’edició del còmic. L’Isaac Sánchez està molt content de veure la seva obra publicada, sobretot tenint en compte les dificultats amb les que es troben els joves alhora d’editar els seus treballs.

 

L’argument de “El regreso del hombre pez” es basa en una història-llegenda de la ciutat de Liérganes on s’explica que un home va saltar al riu i en va sortir convertit en un híbrid, mig home-mig peix. L’Isaac Sánchez diu que no és una història còmica però els seus personatges, un pel estranys, li donen un caire humorístic.

 

L’Isaac Sánchez s’ha sentit, des de sempre, molt lligat amb el dibuix i la pintura. Des de petit ha tingut molt clar que el seu futur passaria pel món de la creació de còmics. Es per això que sempre ha lluitat per aconseguir-ho. Ara mateix està treballant en un documental en format còmic sobre els anys 50.

 

L’Isaac Sánchez te una acadèmia de dibuix i pintura a Martorell que es diu “La finestra” on imparteix classes a infants i joves.