CRÒNICA DELS PARTITS DEL SÈNIOR MASCULÍ 1º CATALANA

Martorell 28 - Salle Bonanova 27 (Mitja part: 18-12)

CH Martorell: Jordi 6, Carlos 3, Joan 3, Joan Manel 4, Iñaki, Oriol, Marc, Jaume 1, Jose Carreño, Chechu 5, Alex, David, Josep Masachs 2 i José Manuel 4.

CE La Salle Bonanova: Martín, Mercader, Puchol, Ciprés, Pascual, Ciprés, Sequero, Quintela, Rubies, Lorente, Rubies, Puig, Mellado i Arino.

Àrbitres: Cana i Abadías.

Crònica:
Tercera victòria consecutiva del Martorell en un disputat partit que es va decidir per la mínima en els darrers minuts. Una excel·lent primera part de l'equip de Gabi Placencia els va fer obtenir 6 gols de renda al descans. A la represa, l'equip barceloní va millorar fins aconseguir l'empat a 8 minuts del final. Els locals van saber jugar els darrers instants i van endur-se una important victòria contra un rival directe per a les fases d'ascens.

JORNADA 10

Resultat:

HC Manyanet 32 - CH Martorell 34 " Mitja part: 16-18 "

HC Manyanet: García, Sergi, Pol, Xavier, Ferran, Pau, Yagües, John, Gerard, Ignacio, Alberto, Mateo, Roger i Marc.

CH Martorell: Oriol, Iñaki, Andreu 1, Marc , Carlos 2, Jose Herrera 6 , Josep 6 , Marc, Enzo, David 4 , Joan Casas 7, Jose Carreño, Hector, Alejandro 4  i José Manuel 4.

Àrbitres: Cuesta i Miralles.

Crònica:
L'equip de Gabi Placencia va obtenir una victòria sobre l'últim equip de la classificació. L'equip es va prendre el partit massa relaxat tot i anar-lo dominant de principi a final; un exemple d'això fou la poc ajustada defensa que es va realitzar. Quan faltaben 4 minuts pel final, l'equip guanyaba de 6 gols i aquest relaxament feu que el Manyanet remontés fins a fer perillar la victòria. Un gol de David Huerta, amb un toc de sort, va assegurar la victòria.

JORNADA 9

Resultat:
Martorell 28 - Sant Miquel 20 " Mitja part: 13-9 "

CH Martorell:
Jordi 3, Carlos 3, Joan 8, Jose Herrera 1, Joan Manel 2, Iñaki, Oriol, Marc 2, Jaume 2, Jose Carreño 1, Enric Isern 5, David 1, Andreu i José Manuel.

CH Sant Miquel: Bellsolell, Ruíz, Mata, Pérez, Calvo, Rius, Obiols, Cabrero, Paredes, Puig, López, Vique, Coromina i Giménez.

Àrbitres: Riado i Sánchez.

Crònica:
El Martorell va ser superior al equip barceloní durant pràcticament tot el partit i va obtenir una merescuda victòria. Després d'un inici amb una pobre eficàcia atacant per part dels dos conjunts, l'equip de Gabi Placencia va millorar i va agafar rentes en el marcador que es van anar eixamplant al llarg dels minuts, i que van resultar definitives. Destacar la sòlida defensa de l'equip local al llarg de molts minuts, que el Sant Miquel no va saber com superar.

JORNADA 8

Resultat:
Amposta 35 - Martorell 28 " Mitja part: 18-14 "

CH Amposta:
Vidal, Rius, Martí, Gil, Roiget, Pablo, Ferré, Martín, Mulet, Meseguer, Rius, González, Antonio i Montañana.

CH Martorell: Santi, Jordi 6, Joan 5, Enric Magallón 1, Iñaki 2, Marc 1, Jaume, Jose Carreño, Chechu 4, Àlex 1, Hèctor 1, Enric Isern 3 i José Manuel 4.

Àrbitres: Cadenas i Johera.

Crònica:
La defensa del Martorell no va funcionar en tot el partit i els va dur a una derrota clara davant l'equip ampostí. El matx va començar amb un intercanvi de gols, però quan l'equip del Baix Llobregat va començar a precipitar-se en atac, els locals van aprofitar per agafar avantatges clars en el marcador que ja van ser definitius. Els martorellencs no van reaccionar i van acabar perdent el seu primer partit com a visitants.

JORNADA 7

Resultat:
Martorell 31 - Sarrià 27 " Mitja part: 14-11 "

Santi, Jordi 5, Carlos 1, Joan 3, Jose Herrera 2, Enric Magallón 5, Jaume 1, Jose Carreño, Chechu 4, Enric Isern 2, David 1, Andreu, Josep Masachs 3 i José Manuel 4.

Travesas UE Sarrià:
Castellanos, Rexach, Martínez, Junquera, Morales, Paretas, Martínez, Casas, Palomeras, Arnall, Vilallonga, Sanz, Duch i Palomeras.

Àrbitres: Martínez i Ouro.

Crònica:
Victòria treballada del Martorell en un intens partit davant d'un rival amb joc molt incòmode. El marcador no es va començar a decantar del costat local fins al final de la primera part, quan l'equip de Gabi Placencia va millorar la defensa. Tot i arribar a disposar d'un avantatge de 6 gols durant la segona part, el Sarrià va reaccionar i es va acostar a 2 gols, però el Martorell va asegurar la victòria en les darreres accions del matx.

JORNADA 6

Resultat:
Martorell 27 - Salt 33 " Mitja part: 11-14 "

Jordi 5, Carlos 6, Joan 1, Enric Magallón 3, Iñaki, Oriol, Marc, Enzo, Jaume 1, Jose Carreño, Alex 3, Enric Isern 5, David 1 i José Manuel 2.

H Salt: Córdoba, Tremols, Oliva, Fabra, López, Busso, Franquesa, Pujol, Permanyer, Mitja, Rafart, de la Fuente i Turón.

Àrbitres: Arévalo i Serrat.

Crònica:
El Martorell va patir la segona derrota consecutiva com a local en el dia de la presentació oficial dels equips del club a la afició. L'equip de Gabi Placencia només va oposar resistència durant els minuts inicials, però després el Salt va controlar la resta del partit. Una defensa passiva i un atac precipitat van evitar cap reacció de l'equip local que va arribar als darrers minuts sense opcions de oferir una victòria al nombrós públic.

JORNADA 5

Resultat:
Sant Vicenç 25 - Martorell 26 " Mitja part: 14-13 "

Sant Vicenç Esportiu:
Esteve, Sánchez, Martín, Molina, Serra, Ferrés, Brias, Muros, Landa, Álvarez, Segui, Potrony, Lou i Demestre.

CH Martorell: Jordi 10, Carlos, Jose Herrera 3, Joan 6, Iñaki, Oriol, Marc 1, Jaume, Jose Carreño, Alex, José Manuel 2, Quique 3, Andreu i David 1.

Àrbitres: Martorell i Martorell.

Crònica:
Victòria visitant per la mínima en un partit molt igualat on les diferències no van superar mai els 3 gols. La defensa compacta del Sant Vicenç va ser compensada per una meritòria actuació del porter del Martorell. Després de perdre un avantatge de 3 gols a falta de pocs minuts, l'equip de Gabi Placència va marcar el gol de la victòria per mitjà de José Manuel quan quedaven 3 segons pel final del partit, i l'equip local ja no va tenir temps de reaccionar.

JORNADA 4

Resultat:
Martorell 25 - H Santpedor 29 " Mitja part: 17-13 "

Santi, Jordi 6, Carlos 2, Enric Magallón 3, Jose Herrera 2, Joan 6, Marc, Jaume 2, Jose Carreño, Alex, José Manuel 1, Enric Isern 2, Andreu i Josep Masachs 1.

H Santpedor: Torrescasana, Yagües, Vilanova, Aguilella, Pistarini, Pérez, Iglesias, Bahmani, García, Oller, Bosch, Servitjai Tarazona.

Àrbitres: Castro i López.

Crònica:
Primera derrota de la temporada del Martorell, en un partit que es va decidir a la segona part. D'inici es va poder veure un joc igualat, on la defensa i els ràpids contraatacs van permetre a l'equip local aconseguir reduits avantatges. A la represa, el Santpedor va mantenir el mateix alt nivell de joc mentre que la defensa del Martorell era menys consistent i en atac es perdien moltes pilotes. Al final, l'equip del Bages no va partir per aconseguir una solvent victòria.

JORNADA 3

Resultat:
Esplugues 29 - Martorell 33 " Mitja part: 15-19"

H Esplugues Mapres:
Navarro, chacra, Morente, Madurell, Soler, Mestre, Canda, Fernández, Crespo, Zabalo, Gual, Raventós, Martínez i Majoral.

CH Martorell: Santi, Iñaki, Andreu 3, Jordi 9, Carlos 1, Jose Herrera 8, Enric 2, Joan 1, Marc, Enzo 1, Jaume 2, Jose Carreño, Hector 1 i José Manuel 5.

Àrbitres: Melús i Martorell.

Crònica:
Victòria visitant en el derbi comarcal, després d'una primera part igualada on els atacs van superar a les defenses. A l'inici de la segona part, el Martorell va millorar la defensa i amb un parcial de 1 a 7 va sentenciar el partit. Amb tot decidit, en Gabi Placencia va donar entrada a jugadors menys habituals, el que va aprofitar l'Esplugues per reduïr el desavantatge fins als 4 gols finals.

JORNADA 2

Resultat:
Martorell 28 - Polinyà 20 " Mitja part: 16-6 "

Jordi 8, Carlos 2, Enric 1, Jose Herrera 2, Joan 6, Oriol, Marc, Enzo, Jaume, Jose Carreño, Hector, José Manuel 4, Alex 3 i Josep Masachs 2.

BM Polinyà: Giménez, Fernández, Martín, Páez, Morales, Bolea, Ilari, Bachir, Aguilar, Abadías, Miñano, Páez, Nwanjele i Cabezas.

Àrbitres: Coll i Visiedo.

Crònica:
Victòria còmode del Martorell fonamentada en una excel.lent defensa durant la primera part que el Polinyà en cap moment va saber com superar, i en ràpids contraatacs que van proporcionar molts gols fàcils. Durant la segona part l'equip de Gabi Placencia va tenir suficient amb mantenir la diferència de gols, que mai va baixar de 7.

JORNADA 1

Resultat:
Geieg "B" 30 - Martorell 30 " Mitja part: 15-17 "

Geieg "B":
Moreno, García, Blanco, Vilar, Saiz, Nadal, Martínez, Hernández, Martínez, Dalmau, Romero, Marchante y Sáiz.

CH Martorell: Josep 2, Oriol, Jordi 6, Carlos 5, Enric Magallón 3, Marc, Andreu, Iñaki 1, Jaume, Jose Carreño, Alex 4, Joan 3, José Manuel 5 i Enric Isern 1.

Àrbitres: Cuesta i Garau.

Crònica:
L'equip de Gabi Placencia va debutar amb empat a la pista del GEiEG. Va ser un típic partit d'inici de temporada amb un joc irregular i moltes alternatives al marcador. La primera part var ser dominada pel Martorell, però l'equip gironí va sortir millor a la segona i va aconseguir avantatges de fins a 6 gols. Una reacció en els darrers minuts dels visitants els va servir per obtenir 1 punt que semblava perdut.

Encara no hi ha comentaris ... i si hi dius la teva?