aMartorell.com

L�App cultural de l�Ajuntament de Martorell
Pàgina principal >> Esports >> Victòria en l' amistós contra el Playas de Salou.
Noticia

Victòria en l' amistós contra el Playas de Salou.

16/11/2006

Comparteix

El FS Martorell va guanyar per 1-2 al Playas de Salou, de la divisió de plata, en un partit amistós que aprofita l’aturada de la lliga. El matx va servir als martorellencs per millorar aspectes del joc i certificar la seva millora, ja que el Martorell va perdre en la pretemporada contra el mateix equip.

Els homes de Sito Rivera van sortir al contraatac, van controlar el ritme del joc i van remuntar l’1-0 en contra. El Playas de Salou va marcar de penalti en el minut 5 i el Martorell va haver de superar aquest handicap inicial per guanyar el matx. Abans del descans, Rodrigo va marcar l’empat en un xut que va sorprendre el porter. En la segona part, el Martorell va ser superior al rival i va controlar la pilota per mantenir segura la porteria.

Jordi Gay va marcar en una jugada d’estrategia i el Martorell va obtenir la victòria.
Pero el resultat no va ser el factor més important per a Sito Rivera, sinó el joc de l’equip. L’entrenador va confirmar el bon partit dels seus homes:

Han jugat amb paciència, han sabut córrer al contraatac i han aguantat el resultat al final. El diumenge a les 12 el Martorell tornarà a disputar un altre amistós davant el Can Serra en un duel previ a un dels moments més importants de la temporada pel conjunt català. El Martorell és últim i haurà de sumar victòries si vol acabar la primera volta en una posició més còmode.

Font:  fsmartorell.es

Encara no hi ha comentaris ... i si hi dius la teva?