Noticia

Segon triomf consecutiu del FS Martorell.

11/12/2006

Comparteix

El FS Martorell va aconseguir el seu segon triomf consecutiu davant del DKV Seguros Zaragoza, que li permet abandonar la zona de descens. Una victòria per 1-3 en la qual la defensa va ser clau i l’atac precís i encertat. Franklin va tornar a ser determinant, Flavio el golejador de les últimes jornades i Diego el capità que necessita l’equip quan ha de remontar el matx.

El partit va començar malament pels interessos martorellencs amb un gol de Santi Herrero en el minut dos. Però els homes de Sito Rivera ja han après després de tantes derrotes consecutives i van saber refer-se després del gol. El Martorell va aconseguir el pes del partit i Diego va trobar el gol de l’empat al minut 12, després de recuperar una pilota a la frontal de l’àrea. La pressió del Martorell va ser asfixiant en aquest tram del partit i va donar resultat: Indio va robar una pilota, va assistir a Flavio que, va fer un revers i va disparar des de la distància superant el porter Edo. Tot i el 2-1, el Martorell va seguir buscant la porteria rival, i la mala sort (tres pals en la primera meitat) va impedir que els martorellencs marxessin al descans amb un avantatge més ampli.

A la segona meitat, la tònica del partit va canviar. El Saragossa va buscar l’empat però es va trobar amb un Franklin brillant. Kel i Eka van ser els jugadors més destacats dels aragonesos, però van estar massa sols per superar la defensa numantina del Martorell. Potser el Saragossa va merèixer més, però el conjunt de Sito Rivera va ser més eficaç. El tercer gol va ser obra de Francis, en una jugada d’estratègia ben dissenyada per Jordi Gay. Francis va tornar a marcar dissabte, i es reivindica com un jugador importantíssim en aquesta reacció del Martorell.

Amb l’1-3 el Saragossa va buscar encara més la porteria del Martorell, però va ser impossible batre Franklin. El DKV es va armar amb el porter-jugador a falta de dos minuts pel final, però ni així va aconseguir marcar un segon gol. Al final, el Martorell, sense haver fet un gran partit, va sumar tres punts que el situen a la zona de promoció i amb la possibilitat de somniar amb una posició més còmoda per afrontar la segona volta.

La propera setmana, el Martorell s’enfronta al Celta de Vigo a casa i, quatre dies després, al Barça, també a casa, en dos partits vitals pel futur pròxim de l’equip de Sito Rivera.

Pista: Pabellón Príncipe Felipe. 1.200 espectadors.

DKV Zaragoza: Edo(5), Santi(4), Justo Cáceres(4), Eka(4) y Kel(4) // Marcos Latorre(4), Vassoura(4), Raúl Izquierdo(4), Carlos Anós(4) y David González(4).

FS Martorell: Franklin(9), Guille(6), Jonás(7), Flavio(7) e Indio(8) // Jordi Gay(8), Diego Blanco(7), Rodrigo(7) y José Ruiz(7).

Arbitres: Sanzol y Urdanoz. Targetes grogues a Eka y Kel pel DKV i Jonás e Indio del FSM.

Gols: 1-0, Santi (2’). 1-1, Diego Blanco (12’). 1-2, Flavio (15’). 1-3, Francis (28’).

Font:  fsmartorell.es