Pàgina principal >> Esports >> El Futbol Sala guanya 4-2 al DKV
Noticia

El Futbol Sala guanya 4-2 al DKV

21/01/2007

Comparteix
El DKV viatjava amb possibilitats encara de classificar-se per la Copa de Lugo, però l’inici fulgurant dels martorellencs va sorprendre els aragonesos. Jonas va començar el partit marcant un gol de bandera. Després de rebre una assistència de Jordi Gay, el jove brasiler va trencar el defensa i amb l’esquerra va superar el porter Silva. En aquests primers minuts, Rodrigo va tenir dues opcions que van fer vibrar el pavelló i que no van acabar en gol per ben poc. El Saragossa, però, conscient de la necessitat de puntuar va buscar l’empat amb ímpetu i tot i la defensa ordenada dels locals, en el minut 12, Vassoura va empatar el matx. En aqeest tram de partit, el Saragossa va intimidar el Martorell amb un atac constant. I en els millors minuts del Saragossa en la primera part, Eka, amb un xut llunyà va establir l’1 a 2. Abans del descans, a falta de dos minuts el Martorell va arriscar amb el porter per buscar l’empat i, tot i tenir dues oportunitats, va marxar al descans per darrere del marcador.

A la represa, el Martorell va començar amb el domini del joc. Els locals van triangular amb precisió i criteri i van crear perill a la porteria de Silva. En el minut 24, en una jugada de mala sort, Francis va haver d’abandonar el terreny de joc, lesionat. El Martorell va estar a punt de marcar en diverses ocasions, però Silva –com sempre en els partits contra el Martorell- ho va impedir. En el minut 29, Jonas va tornar a ser decisiu i després que Rodrigo robés una pilota al mig del camp, Jonas va materialitzar el contraatac. El Martorell va continuar amb una empenta impròpia d’un equip que no té opcions de jugar la Copa. Flavio va estar molt actiu liderant el Martorell a l’atac, però entre Silva i els pals van frustrar les ocasions martorellenques.A falta de cinc minuts, els àrbitres es van inventar un doble penal a favor dels visitants. Eka el va xutar i Rubén, que tornava a l’equip titular, el va aturar.

El Saragossa necessitava la victòria i va jugar amb Kel de porter jugador. Rodrigo, incommensurable, va robar una pilota i amb un xut des del propi camp va marcar el 3-2. I el mateix jugador, a falta de vint segons, va sentenciar el partit amb un gol amb molta classe.

FS MARTORELL: Rubén, José Ruiz, Jordi Gay, Jonás i Flavio –cinc inicial. També Rodrigo, Francis, Guille i Diego.

DKV Zaragoza: Silva, Latorre, Kel, Justo Cáceres i Eka. També Vassoura, Izquierdo, Santi, David.

Encara no hi ha comentaris ... i si hi dius la teva?