El FS Martorell no pot superar al Segovia

29/01/2007

Comparteix

Caja Segovia 3 - FS Martorell 1

El Martorell afrontava el matx contra el Caja Segovia, després de l’eliminació de la Copa i conscient que s’havia de centrar en la lliga. El partit, però, va començar a favor del Caja Segovia que esperonat per la seva afició, va apretar els martorellencs des del primer minut. L’equip de Sito Rivera va haver de superar la pressió del rival, molt efusiva i asfixiant. La lectura era clara: si els martorellencs aconseguien sostenir aquests primers atacs i contraatacs dels segovians, el partit seria més fàcil. Però Isco en el minut 5 es va aprofitar d’una indecisió defensiva i va marcar el primer. Van ser uns minuts de pessimisme pel Martorell, moltes faltes comeses, sense claredat a l’hora de treure la pilota i amb Franklin com l’únic destacat. Quan el porter és la màxima figura, és mala senyal si es té en compte que marcar gols és la premissa per guanyar.

El Martorell va insinuar una reacció després del gol, amb un xut al pal de José Ruiz, però aviat el Caja Segovia va tornar a agafar el pes del matx i a insistir en un atac constant. Franklin va protagonitzar accions espectaculars, però estava massa sol. Els segovians amenaçaven en marcar, i tantes ocasions sense oposició, van convertir-se en el segon gol. Just després, Guga va tenir una altra ocasió decisiva per marcar des del doble penal, però el xut va estavellar-se al pal.A partir d’aquí, el Martorell va, per fi, despertar. Després del temps mort de Sito Rivera, els martorellencs v an aconseguir superar la pressió i atacar amb criteri. En una conduïda per Jonas, Flavio va marcar el gol que retallava distancies. 2-1, doncs, al descans.

Molt van canviar les coses quant a joc a la segona part, no tant pel resultat. El Martorell va dominar i va fer accions de mèrit que no van entrar per ben poc. Al principi, Flavio va estavellar una pilota al pal en una de les opcions més clares. Jonas va ser un malson per a la defensa segoviana, però Cidao va fer un excel·lent partit. El Martorell va fallar massa i els minuts van jugar en contra seu.

El nerviosisme i l’ambició de guanyar van fer que els homes de Sito Rivera es carreguessin de faltes i que Guga a quatre minuts pel final disposés d’un doble penal –el segon que xutava en la tarda- i va sentenciar el matx. Ambl’1 a 3 el Martorell va arriscar amb el porter jugador, va atacar amb cautela i tot i tenir oportunitats clares, va veure com al final se li escapaven tres punts.

Encara no hi ha comentaris ... i si hi dius la teva?