Comparteix

Martorell 3 - Playas 4

FS Martorell: Franklin, José Ruiz, Jordi Gay, Jonás, Flavio –cinc inicial. També Rodrigo, Diego i Guille.

Playas de Castellón: Manu, Dani Salgado, Josema, Andre i Fernandao –cinc inicial. També Pablo, Leo, Moi, Almeyda.

Àrbitres: Herrero i Rubio: Groga a Pablo, Fernandao i Dani Salgado pel Playas i groga a Diego, Flavio, Franklin pel FS Martorell.

Gols: 0-1 Josema min 2. 0-2 Pablo min 5. 1-2 Guille min 9. 2-2 Jonas min 13. 2-3 Josema min 29. 2-4 Fernandao min 36. 3-4 Diego min 40.

El FS Martorell va caure derrotat per 3-4 davant el Playas de Castellón en un partit en que el resultat no va ser gaire just amb la feina feta pels locals. D’entrada el Martorell va haver de fer front a les baixes de Francis i Indio i a mes va començar amb un xic de mala sort. A la primera oportunitat a favor, Flavio va estavellar un xut al travesser i, en canvi, Josema, pel Playas, en el minut 2 va marcar a la primera ocasió clara Josema. I poc després, Pablo es va aprofitar d’una assistència de Josema per marcar el segon. 0-2 al marcador que feia pensar en una desfeta clara i que tornàvem als vells records del començament de la temporada.

L’inici ja va ser una declaració d’intencions, amb un Playas molt agressiu i amb un gran encert ofensiu. Però el Martorell va anar guanyant en terreny de mica en mica, sobretot després que al Playas li xiulessin la cinquena falta. Al primer doble penal, Jose Ruiz va xutar al travesser. En el mateix córner, però, Guille va marcar el primer gol del Martorell que incomodava als castellonencs. La progressió de l’equip local va continuar i en un contraatac –com sempre impecablement conduït per Gay-Jonas va empatar el matx. Els dos equips van oferir un espectacle de lluita i ocasions de gol. Es palpava una intensitat en l’ambient paranormal, fruit de la importància dels punts. Al final de la primera part Jonas va fer un altre xut al pal en el tercer pal de la nit pels locals.

A la represa el matx va continuar amb una intensitat formidable. Pablo, pel Playas va tenir una opció molt clara davant Franklin que va aturar el porter amb tranquil·litat. En una jugada amb Fernandao, José Ruiz va caure lesionat i, per uns moments, es va fer el silenci a la pista martorellenca. El jugador es va refer i un minut després va tenir una gran oportunitat que va sortir fora per ben poc. En el minut 29, Josema amb un xut espectacular va marcar el tercer pel Playas que deixava al Martorell tocat. L’equip local que va fer un gran esforç ofensiu va topar amb un Manu molt encertat. El Martorell es va decidir pel porter jugador, però en el primer error Fernandao va marcar el quart. I els locals van moure bé la pilota, van arribar amb claredat i van marcar el tercer a falta de mig minut. Ja no hi havia més temps, el partit va acabar-se amb derrota pels de casa tot i fer un bon partit.

Encara no hi ha comentaris ... i si hi dius la teva?