Pàgina principal >> Esports >> El FS Martorell no pot guanyar al Boomerang
Noticia

El FS Martorell no pot guanyar al Boomerang

12/02/2007

Comparteix

El Martorell va caure davant del Boomerang Interviú per 4-3. Tot i l’excel·lent partit dels homes de Sito Rivera, no van poder culminar la remuntada contra el campió d’Europa que necessitava guanyar per ser líder. El Martorell era conscient de la dificultat del rival i l’objectiu principal era mantenir el matx igualat perquè s’hagués de decidir al final amb el porter jugador. “Hem treballat la tàctica del porter jugador per poder sorprendre’ls” afirmava Sito Rivera en la prèvia del partit, i certament no anava desencaminat.

El duel entre Boomerang i Martorell va iniciar-se amb l’equip madrileny desbordant i portant el pes del partit. El Martorell amb la reincorporació d’Indio i l’esplèndid estat de forma de José Ruiz va defensar-se amb solvència i va frustrar la majoria d’atacs rivals. Si a la defensa agressiva dels martorellencs li sumes l’experiència de Franklin, comprens perquè el Boomerang només va marcar un gol en la primera part, obra de Bertoni en el minut 9.

En la segona, el Martorell va donar un gir al partit i va atrevir-se a buscar l’empat. El conjunt català va tenir diverses ocasions, però la defensa infranquejable dels madrilenys –és la que menys gols ha encaixat- va impedir que el Martorell es trobés amb el gol. I ja se sap, Boomerang sempre manté l’equilibri en la defensa i és letal a l’atac i va fer dos gols més per col·locar-ne el 3-0 al marcador. El tercer gol, de Shumacher de penal, va ser molt discutit per la banqueta del Martorell que va considerar injusta la senyalització arbitral.

La reacció martorellenca arribaria en els últims cinc minuts. Amb el porter jugador, el Martorell va triangular a la perfecció i Guille en ratxa va marcar el primer. Just després, Guille va tornar a xutar i Shumacher –un amic de l’afició martorellenca- va fer-se un gol en pròpia porteria. Quan semblava que el somni podia complir-se, una errada estrepitosa de la defensa del Martorell va propiciar que Daniel maqués el quart que seria definitiu. Amb el temps gairebé exhaurit, Guille ho va tornar a provar amb un xut esplèndid ajustat al pal que tornava a deixar la diferència en només un gol. Tot i l’últim xut in extremis a falta de segons, el Martorell es va  quedar a les portes de donar la soprpresa a la pista del Boomerang. La derrota, però, deixa el Martorell lluny de les posicions de play-off i amb la necessitat de sumar una victòria en la propera jornada contra el Gestesa Guadalajara a camp propi.

Encara no hi ha comentaris ... i si hi dius la teva?