Noticia

Parada de la Lliga fins el 3 de març

16/02/2007

Comparteix

El Futbol Sala Martorell no té cap més compromís de Lliga fins el proper dia 3 de març, quan jugarà contra el Gestesa Guadalajara. Els homes de Sito Rivera disposaran de tres setmanes per treballar tots els aspectes tècnics i tàctics que necessiten per afrontar el retorn de lliga amb garanties. En aquests moments el Martorell és tretzè a la classificació amb 18 punts, després de perdre en un partit ajustadíssim per 4 a 3 contra l’imparable Boomerang Interviú, que ja és primer de la taula.

Aquestes setmanes de descans permetran, també, que l’equip reincorpori a les seves files el lesionat Francis, que podria estar recuperat pel partit contra el Gestesa. Així mateix, la parada permetrà que Indio agafi ritme després de les molèsties al genoll que només li han permès disputar dos dels últims sis partits.

En aquest inici de la segona volta el Martorell està oferint un bon joc, però no acaba de sentenciar els partits, sobretot en els últims minuts. Aquesta, però, és una situació que no preocupa a Sito Rivera, que creu que l’equip superarà aquesta ratxa de resultats quan recuperi tots els seus homes i disposi d’una rotació més àmplia. A més a més, el tècnic martorellenc està treballant molt l’estratègia del cinquè jugador en els darrers entrenaments. De fet, en el partit contra el Boomerang ja es va notar aquest treball, ja que el Martorell va aconseguir els tres gols amb el porter jugador.

Encara no hi ha comentaris ... i si hi dius la teva?