Noticia

FS Martorell 4 - Gestesa 4

06/03/2007

Comparteix

El FS Martorell va empatar a 4 gols contra el Gestesa Guadalajara i va perdre una oportunitat d’or per allunyar-se de la zona de descens. Els de Sito Rivera van fallar massa davant de porteria i van veure com Nano Modrego, amb un hatrick, empatava el partit.

En la primera part, els martorellencs van deixar escapar moltes opcions anticipant ja que aquell no era la tarda dels golejadors. Rodrigo, Jonas i Gay van tenir oportunitats molt clares que no van acabar amb gol per ben poc. En canvi, els visitants, necessitats de punts, van saber sortir al contraatac i fer mal als martorellencs des dels llançaments a pilota aturada. En el minut 7 Jabá va avançar-se pels de Guadalajara i Jonas, poc després, va empatar amb un gol amb molta sort. Tot i el domini martorellenc,Nano Modrego va fer el segon en un xut de falta preciós. 1-2 al descans que obligava a l’equip local a remuntar en la segona.

A la represa, el Martorell va impregnar un ritme de joc més elevat i va tancar el rival en en el seu pròpi camp. José Ruiz va fer l’empat al desviar un xut de Guille que esperançava als de casa. Els àrbitres, però, van prendre la decisió polèmica d’expulsar José Ruiz i deixar als martorellencs en inferioritat numèrica. L’estadística diu que quan un equip es queda amb tres jugadors de camp, el rival marca en el 80% dels casos, i la de dissabte no va ser una excepció: tot i la bona defensa de Gay, Indio i Rodrigo, els visitants van fer el tercer gol a falta de 9 minuts.

El Martorell va fer un joc agressiu, va lluitar com el que més i va saber capgirar el marcador. Després d’una excel·lent jugada de Diego per la banda –amb túnel al defensor inclòs-, Indio va deixar d’esperó a Rodrigo que va afusellar al porter. I el quart gol va ser de Flavio, oportunista i killer dins l’area que va permetre als martorellencs fer el quart. EL conjunt català va dominar en aquest tram final i va disposar de 4 doble penals per poder sentenciar. Però l’especialista José Ruiz no hi era perquè estava expulsat i Gus i els pals van evitar la victòria martorellenca. En canvi, Modrego sí que va aprofitar el doble penal que va tenir i va establir l’empat que seria definitiu. Mal resultat pels dos equips, però el Martorell ja ha de pensar en el partit de dimecres contra l’MRA Navarra i en el de dissabte contra l’Azkar.

Encara no hi ha comentaris ... i si hi dius la teva?