Noticia

Prèvia MRA Navarra-FS Martorell

06/03/2007

Comparteix

El FS Martorell visita dimecres a les 20.30 l’MRA Navarra en un duel on els martorellencs volen trencar amb la ratxa de quatre partits sense guanyar. En l’última jornada, els homes de Sito Rivera van empatar davant el Guadalajara i estan obligats a guanyar per allunyar-se de les posicions de descens. El rival del Martorell, l’MRA Navarra, és el quart classificat i tot i les nombroses baixes, només ha encaixat una derrota a casa aquesta temporada.

Sito Rivera podrà comptar amb Francis, ja recuperat de la lesió als lligaments del genoll que li ha impedit disputar les últimes quatre jornades. Sito Rivera considera que l’equip ha d’estar unit per a afrontar aquest partit: “Ens hem de mentalitzar de la importància dels punts i sortir endavant”. L’entrenador català posa èmfasi en la transcendència dels dos propers partits en quatre dies i en la importància que l’equip sumi dues victòries. “Són dos dels matxs més vitals de la temporada i esperem poder treure dos resultats positius”, assegura un Sito Rivera convençut de les opcions de l’equip.

Sito Rivera ha volgut desmentir la notícia publicada al diari Sport que assegurava que l’equip no s’havia entrenat dilluns perquè no s’havia presentat el patrocinador del club el mateix dia: “Ja teníem previst no entrenar dilluns a la tarda, tenim tres partits en una mateixa setmana i cal recuperar els jugadors. Però sembla que el periodista que ha escrit la notícia a l’Sport sap més de preparació física que nosaltres”. A més, el diari català feia referència a que l’equip viatjava el mateix dia de partit degut a la crisi econòmica: “Això ja ho teníem previst des de fa mesos, viatgem dimecres, descansem a Pamplona i tornem dijous”, explica Sito Rivera.

El FS Martorell ja es va enfrontar a l’MRA en la fase preliminar de la Copa i va caure per 5-3. En la primera volta, el Martorell també va ensopagar contra els navarresos, per un resultat d’1-6.