Pàgina principal >> Esports >> Cara i creu amb bona imatge pels femenins del CF Martorell
Noticia

Cara i creu amb bona imatge pels femenins del CF Martorell

14/03/2007

Comparteix

El Femení A va aconseguir una victòria davant el Colegio Alemán de Barcelona que li col·loca als llocs privilegiats de la classificació. La primera part no va ser fàcil, les absencies per lesió de Norma i Michelle mermaven la capacitat golejadora de l'equip, i per això el mister va optar per jugar un nou sistema que deixava Cristina sola com a punta d'atac. Amb això, l'equip va ser més defensiu de l'habitual amb una Tamara que no deixava passar cap jugadora, i no va tenir gaire presència en atac. Quan l'equip s'estava fent al partit, va venir l'errada de la portera Patri -l'únic punt negre a la seva actuació- que va fer que l'equip contrari es posés per davant al marcador. Però poc després, Irene, a una bona jugada de l'equip va restablir la igualtat al marcador, fins que es va arribar al descans amb empat a 1.

La segona part va començar amb l'equip més ficat al partit i presionant amb força, i cada cop s'arribava amb més claredat a la porteria contraria amb una Cristina més inspirada a mida que passava el temps, fins que va agafar una pilota, va marxar de dues contraries i fa el gol que avança el Martorell al marcador. Poc després, Cristina, que ja estava que es sortia, va tornar a agafar la pilota, i en una altra jugada de les seves, va fer el segon gol del seu compte particular, i el 3 a 1 amb que es va acabar el partit, mostrant-se com la referència ofensiva de l'equip pels propers partits.

Per la seva banda, el Femení B va jugar diumenge contra el Can Trías. Tot i la seva inexperiència -només han jugat dos partits-, van fer un partit molt complet. A la primera part van saber aguantar la posició davant un dels equips forts de la lligueta, arribant al descans amb empat a 1, gol de Asun, destacant l'actuació d'Alexandra, reforç del Femení A, que va assecar totalment a la jugadora més perillosa de l'equip contrari, i de Montse, que jugant de central no va deixar passar cap jugadora per la seva zona.

A la segona part l'equip va pagar l'esforç de la primera i el Can Trías va començar a imposar la seva experiència, avançant-se per dos cops al marcador, arribant a un resultat final de 1 a 3.

Tots dos equips deixen bones vibracions pel futur. El Femení A, a poc que surtin els resultats, pot ser un clar candidat pel títol de lliga, i el Femení B va pel bon camí per aprendre i ser un gran planter per posar-li les coses més difícils als entrenadors a l'hora d'escollir l'equip titular.

Encara no hi ha comentaris ... i si hi dius la teva?