Les nostres noticies

Aclariment de l'A.V. Pont del Diable

22/05/2009

Des de l'Associació de Veïns PONT DEL DIABLE, volem informar que, tot i havent enviat una nota de premsa als mitjans de comunicació, la transcripció que s'ha fet de la mateixa no reflexa  amb claredat la nostra postura. L'escrit que segueix és la nota de premsa original redactada per la Junta de l'A.V. PONT DEL DIABLE.

 

 

NOTA DE PREMSA :

 
L’ASSOCIACIÓ DE VEÏNS DEL PONT DEL DIABLE DE MARTORELL PUNTUALITZA QUE NO FORMA PART DE LA FEDERACIÓ D’A.V. DE MARTORELL NI FORMA PART DE CAP PLATAFORMA EN DEFENSA DE LA GESTIÓ PÚBLICA DE L’AIGUA :
 
Referent a la informació apareguda en el diari Regió 7 el dia 21 d’Abril de 2009 en la secció de Comarques i en la pàgina dedicada al Baix Llobregat Nord i signada pel Sr. José Sánchez, a l’igual que també fou difosa en altres mitjans de comunicació gratuïts, l’A.V. Pont del Diable després de haver-se trobat en reunió de Junta i posteriorment en l’Assemblea Ordinària anual de l’Associació el passat dia 10 de maig, on es va informar de la qüestió als nostres associats, vol manifestar la seva sorpresa i indignació davant de la difusió d’aquesta noticia totalment errònia i que no fou contrastada en el seu moment pels corresponsals que varen fer-ne ressò.
 
Considerem que la confusió que pot generar aquesta notícia envers els nostres veïns i els nostres convilatans d’arreu de la població és gran i qui els va comunicar l’adhesió de l’AV.Pont del Diable a aquesta Plataforma únicament deu pretendre manipular-nos, i això desmereix en absolut la credibilitat de qualsevol col.lectiu que es mobilitza en defensa d’allò que considera just i convenient d’acord amb els seus principis. Així doncs, l’A.V.Pont del Diable us vol expressar amb absoluta claredat que fins ara no s’ha manifestat ni a favor ni en contra de la decisió presa pel nostre Govern Municipal envers aquest afer, ja que ni tant sols s’ha debatut en reunió de Junta, de la mateixa manera que respectem plenament el dret legítim de qualsevol associat de manifestar-se individualment d’acord amb el que ell cregui convenient, tant en aquest afer com en qualsevol altre.
  
L’A.V. Pont del Diable, també vol deixar palès que tampoc pertany a cap col.lectiu anomenat Federació d’Associacions de Veïns de Martorell, degut a que, entre altres preceptes, per normativa, cal que aquesta decissió estigui refrendada en una Assemblea Extraordinària de l’Entitat, la qual fins al moment no s’ha celebrat.
 
També volem transmetre el nostre malestar pel mal ús que van fer membres de la Plataforma, conjuntament amb algunes Associacions de Veïns del nostre poble, per aprofitar-se d’un stand cedit gratuïtament per l’Ajuntament de la nostra Vila, a totes les entitats veïnals de Martorell i recollir signatures envers l’afer de l’aigua abans esmentat. Fet que també va ser motiu d’indignació tant per la nostra part, com per membres d’altres associacions veïnals que tampoc van tenir la possiblitat de manifestar-se al respecte.
 
Finalment només ens cal manifestar que si qualsevol Entitat i en el nostre cas les Associacions Veïnals volem actuar amb dignitat envers el progrés del nostre Barri o per extensió del nostre poble, hem de fer-ho des del respecte a tothom, amb corresponsabilitat i transparència i mai de manera confusa i manipulada.
 
 
                                                                                               ASSOCIACIÓ DE VEÏNS
                                                                                                         PONT DEL DIABLE
Martorell, 20 de maig de 2009

 [Veure 7 comentaris]

[ Fer comentari ]

Mariona
22/05/2009
15:29

I quan actuareu?

Maikel Jackson
22/05/2009
15:46

No hi veig cap diferencia entre la primera carta editada en aquesta web i aquesta. A tots ens ha quedat ben clar que voslatres feu la guerra pel vostre costat. Personalment ho respecto, tot i que haig de dir que la majoria dels mandataris d'aquesta associació sou forànis, per lo que Martorell us importa ben poc. Esteu de passo !!!!

1714
22/05/2009
19:32

Una associació no es pot confondre amb un grup polític, ni un grup politic hauria de fer servir cap associació per fer politica... si que estan apurats els socialitstes....

en Veí associatiu  a les 09:19 del dia 25/05/2009 ha replicat...Aixó de la memòria histórica ha de servir per tots els àmbits i si mires enrera CiU sempre s'ha proveït de persones que destaquen en les associacions de veins ó d'entitats. Fet gens criticable; però en aquest poble és diícil no barrejar associacions- entitats-política.




brut!
23/05/2009
09:46

tens rao, aixo fa molta pudor d'esquerres i progressisme de debò...

alguien
24/05/2009
13:07

Me gustria aclarar des esta pagina y a titulo personal,Que desde dicha plataforma siempre se ha tenido claro que vosotros no formais parte de ella,Tampoco se ha dado vuestro nombre a ningun medio de comunicacion, otra cosa esque hayan incluido vuestro nombre por equivocacion,pero eso debeis aclaralo con quien hos nombro.Por otra parte no tengais ese afan de protagonismo por que NADIE pretende manipularos ni usaros.Y un consejo QUITAROS DE ENCIMA ESA MANIA PERSECUTORIA QUE TENEIS ALGUNOS DE LA AA

La vorera més ampla de Martorell
27/05/2009
18:34

mmmmm estem nerviosos amb el moviment de la gent... la meva cadira botera trontolla... Gràcies, AV Pont del diable, panxes agraïdes... a por ellos!!!

[ Fer comentari ]

   

El teu comentari ...

Enviant desde: 85.208.96.203  
Nom
Comentari
(màxim 500 caràcters!)
Quins caràcters hi veus?

Amb això pretenem evitar l'inserció automàtica de comentaris (robots comercials, spam, ...)


Publicar comentari
 

Abril2024

DlDmDcDjDvDsDg
01020304050607
08091011121314
15161718192021
22232425262728
29300102030405
  Un producte de:

www.aMartorell.com
  Col.labora:

Logo Solvay Martorell