Un LIP DUB? i que és això d'un lip dub?

 [Veure 10 comentaris]
30/01/2011

Un LIP DUB? i que és això d'un lip dub?

 

Doncs veureu, un lip dub es un video musical, on hi surt quanta més gent millor i que té la particularitat de que està gravat en pla seqüència, o sigui, del tirón, sense talls de càmera (podeu veure algun exemple de lip dub clicant als enllaços al final de la noticia).

 

Universitats de tot el món o poblacions com Berga o Vic ja han gravat el seu lip dub. De fet, Vic té, a l'actualitat el rècord mundial de participació en un lip dub amb 5000 persones.

 

Proposem un lib dub festiu, alegre i alhora reivindicatiu. Un lib dub que serveixi per fer una crida a la participació. A la participació activa en la roda que mou el Món.

 

Tant se val on sigui: a l'associació de veïns i veïnes del barri, al casal d'avis i àvies, a la feina, a l'escola, a l'esplai o agrupament, a l'entitat cultural, a l’associació ecologista.... El que és realment important és aportar el nostre petit gra de sorra.

 

Fem córrer la veu de que un altre Món és possible. I fem-ho d'una manera festiva. Ballant, cantant i passant una bona estona!

 

El dia escollit és el dissabte 12 de febrer a les 10:30h al carrer Francesc Santacana començant amb un bon esmorzar amb xocolata desfeta per a agafar forces per a gravar el lip dub que MOURÀ Martorell.

 

De moment, aquí et deixem la cançó perqué l'escoltis i la reescoltis i la aprenguis de memòria.

 

 

 

 

Si esteu interessant o interessades en participar-hi tant sols cal que ens envieu un correu a barraketes@yahoo.es o que ens feu un truc al 610 99 81 47. Podeu participar tant amb la vostre associació o entitat o a títol individual (amb la familia, els amics i amigues amb els companys/es de feina....) Us explicarem com funcionarà el dia de la gravació.

 

EXEMPLES DE LIP DUBS

http://www.youtube.com/watch?v=muTMLuGWrp8

http://www.youtube.com/watch?v=-zcOFN_VBVo&feature=related

 

(per la bona organització d'un lip dub es necessari que tots i totes les participants sapiguen amb antelació les accions a fer, el troç de cançó que ahan de cantar, el recorregut a fer, el moviment de la càmera etc... per això us agraiï que si teniu pensat participar al lip dub ens ho comuniqueu per tal que l'activitat surti el millor possible)