Lip Dub martorellenc: Ja queda poc!

 [Veure 13 comentaris]
07/02/2011

 

Hola!!


Ja queda molt poc! Aquí us deixem unes instruccions bàsiques per a les persones que participarem al lip dub, per tal que tot funcioni coordinadament (és molt important!).


Ens trobarem dissabte dia 12/02/2011 a les 10:30 al fossar de l'Església (Plaça de l'església), per a fer un esmorzar de germanor amb xocolata calenta de la Velleta del Pont del Diable, i agafar forces per l'experiència que tenim pel davant.


A continuació, cap a les 11 o 11:15 ens repartirem per grups pel recorregut de la gravació (des de la plaça de la Vila a la de l'església, en aquest sentit), i farem els assajos fins que comenci a quadrar tot. Llavors ho gravarem.


La consigna es que les entitats vagin vestides amb indumentària que les identifiqui, i que les persones que s'afegeixin vesteixin cridant l'atenció (perruques, disfresses...), amb moltes energies per a donar-ho tot! És important que totes ens aprenguem la cançó.



Punts on falten persones o grups de persones:


Grup al cafè de la plaça – Dansant per la terrassa una petita coreografia. Mitja tornada (“moving.. for just one dream”)


Entre el cafè i el centre mèdic – Passadís de mans (tub) totes canten. Mitja tornada.


Grup fent una petita interpretació consistent en parlar fluix fins a parlar alt – Tots canten “murmullos se unen forman gritos, juntos somos evolución”.


Grup amb pares, mares tietes, tiets, àvies, avis i persones acompanyant canalla - “en lo pequeño esta la fuerza, hacia lo simple anda la destreza”. Cantant i ballant.


Més tantes persones com sigui possible per fer d'extres i animar la gravació.


Si tens clar que vols estar en algun d'aquests grups, o vols fer arribar alguna qüestió, posa't en contacte amb Les Noies i els Xics de les Barraquetes deixant un comentari aquí, enviant un correu a barrketes@yahoo.es o fent algun comentari o missatge al facebook de Barrquetes.

No dubteu en fer arribar aquest missatge a qui considereu que li pugui interessar.

Ens veiem per la Vila!