un any més l'ADF col·labora a la Fira de Primavera

 
30/04/2010

Un any més l'ADF de Martorell a estat present a la Fira de primavera de Martorell, concretament al Piro musical del dia 26 d'abril.
La feina de l'ADF en aquest acte es ben senzilla, la finalitat es actuar en el mínim temps possible si es fa foc. Com a mitjans d'extinció estem l'ADF i Bombers, Bombers te assignat la zona urbana i l'ADF la zona no urbana "Forestal" tot això coordinat a traves de Policia local.
Aquest any l'ADF a fet un desplegament important de mitjans gracies a la col•laboració d'adf's veïnes com: Ullastrell, Olesa de Montserrat, Castellbisbal, Sant Cugat del Valles i Moncada i Rexac per part de les adf's hi havia un total de 21 voluntaris /es i un total de 9 vehicles dels quals 5 eren vehicles llugers d'intervenció inmediata amb (Kit de 500 l), 2 vehicles de Transport de personal / logística, 1 vehicle de coordinació i 1 Camió d'extinció d'incendis Forestals.
L'acte va transcorre sense cap incident ja que previament l'ADF i la brigada municipal de l'Ajuntament havia estat remullan els punts amb més perill i amb més facilitat d'encendres.